Arbejdskedeldragter

    Har du brug for arbejdstøj, der både kan beskytte dig mod kulde og smuds, kan MASCOT hjælpe dig. Du finder et bredt udvalg af slidstærke og funktionelle arbejdskedeldragter, som er anvendelige i mange arbejdssituationer. Med MASCOTs arbejdskedeldragter bliver du beskyttet fra top til tå, og du undgår samtidig, at dit arbejdstøj skiller på midten, når du eksempelvis arbejder foroverbøjet. Omend dit arbejde foregår indendørs eller udendørs, har MASCOT helt sikkert en kedeldragt, der matcher dine behov.

    Varianter til alle erhverv

    MASCOT tilbyder mange forskellige varianter af arbejdskedeldragter til forskellige erhverv og arbejdsområder. Du finder både et-lags kedeldragter, vinterkedeldragter og hi-vis kedeldragter. Sortimentet rummer også en multibeskyttende kedeldragt, der både er antistatisk, syrebeskyttende og flammehæmmende. Har du eksempelvis brug for en kedeldragt, der kan holde dig varm og tør, vil en vind-og vandtæt vinterkedeldragt være at foretrække. I sortimentet finder du også arbejdskedeldragter, som er designet i et let materiale og derfor er særligt velegnet til arbejde i varmere miljøer.

    Funktionalitet i alle arbejdssituationer

    Fælles for alle MASCOTs arbejdskedeldragter er høj funktionalitet. Arbejdskedeldragterne har forskellige detaljer og funktioner for at sikre, at der er en kedeldragt til dig uanset dine behov. Du finder en række praktiske lommer såsom brystlommer, forlommer, inderlommer, lårlommer til opbevaring af værktøj og andre personlige ejendele. Du kan også vælge arbejdskedeldragter med knælommer, så du kan beskytte dine knæ og bevare en høj komfort gennem arbejdsdagen.