Børnebukser

  Arbejdsbukser til børn

  Arbejdsbukser til børn er optimalt til børn, som gerne vil med i haven eller på værkstedet. Slidstærke arbejdsbukser i høj kvalitet fra MASCOT gør det behageligt og funktionelt for børn at hjælpe til, når forældrene skal i værkstedet eller i haven. Se MASCOTs udvalg af arbejdsbukser og arbejdstøj til børn her.

  MASCOT arbejdsbukser børn

  Uanset om dit barn har en lille gartner, mekaniker, tømrer eller anden håndværker i maven, har MASCOT arbejdsbukserne, der passer til formålet. MASCOTs arbejdsbukser til børn sikrer god bevægelighed og høj slidstyrke på knæene. MASCOTs arbejdsbukser til børn findes blandt andet i ultimativt strækstof, der gør dem fleksible at have på ved leg og bevægelse, samtidig med at de har en vandafvisende finish. MASCOTs bukser til børn er oplagte til de børn, der har en lille håndværker gemt i maven, da de kan opbevare deres legeværktøj i de praktiske lommer, imens de udfolder deres håndværkertalenter.

  Pasform, detaljer og materialer

  MASCOTs arbejdsbukser til børn har ergonomisk formet bukseben, materialet har en lav vægt og lommerne er integrerede i designet. Alt sammen detaljer som gør, at stoffet næsten ikke mærkes mod huden. Yderligere har knæområdet på bukserne CORDURA®-forstærkninger, som er syv gange stærkere end bomuld. Blandt MASCOTs arbejdsbukser til børn finder du også bukser med print og reflekseffekter, der giver dem et smart visuelt udtryk.

  Bukser til hele familien

  Du har mulighed for at forsyne hele familien med arbejdsbukser fra MASCOT. Arbejdsbukser til børn matcher MASCOTs arbejdsbukser til mænd og kvinder, hvilket gør det muligt for børn at efterligne mor og far, hvis de fx gerne vil hjælpe til i haven eller ude i værkstedet. Sammensæt et par bukser til børn med en trøje eller jakke til børn fra MASCOT, og lad dit barn føle sig som en spirende håndværker.