EN ISO 15797

EN ISO 15797

Dit tøj klarer nemt industrivask. Produkter fra MASCOT med EN ISO 15797 er testet til, at kunne klare industrivask og –tørring.

EN ISO 15797 er din garanti for, at produktet problemfrit kan klare industrivask og –tørring. Testproceduren skal simulere den effekt, industrivask har på arbejdstøjet samt dets farve og holdbarhed. Beklædningen bliver testet igennem otte forskellige vaskeprocedurer, som tilsammen skal simulere den påvirkning arbejdstøjet udsættes for under industriel vask.

Produkter ()

Når arbejdsbeklædning skal produceres med henblik på mulighed for industrivask med EN ISO 15797, skal det testes i henhold til forskellige faktorer. Herunder arbejdstøjets evne til at holde pasformen, sømmenes modstandsdygtighed, materialets styrke og farvernes holdbarhed i forhold til farvestyrken og afsmitning.

Produkter fra MASCOT med mærkningen EN ISO 15797 bliver testet efter testmetode 8B, som omfatter farvet arbejdstøj, der kan tåle tunnel finish.

EN ISO 15797 er opnået hos Hohenstein Institute, som vurderer produkterne ud fra kriterier fastlagt af ETSA (European Textiles Services Association). Den samlede vurdering beskriver, hvor godt arbejdstøjet klarer industrivask og forskellige tørreprocesser.