Flyverdragter

    MASCOT tilbyder flyverdragter til børn, der holder barnet varm og tør fra top til tå. Med en flyverdragt fra MASCOT er dit barn klar til leg og udendørsaktiviteter i både regn, sne og slud. MASCOTs flyverdragter til børn er produceret i et robust og slidstærkt materiale, så flyverdragten kan modstå slid fra f.eks. leg på legepladsen, klatrestativer og andre udendørsaktiviteter. Du finder flyverdragterne i størrelserne fra tre til otte år, og de findes i forskellige smarte farvekombinationer.

    Kvalitetsflyverdragter

    Når du skal vælge en flyverdragt er kvaliteten altafgørende for, at dit barn opnår høj komfort og god bevægelsesfrihed. MASCOTs flyverdragter til børn er både åndbare, vind og vandtætte. Flyverdragter til børn fra MASCOT foret med CLIMASCOT® - et isolerende letvægtsfór, der effektivt sikrer varmen. Området ved knæene er beklædt med CORDURA®, som er et slidstærkt materiale, der forlænger produktets levetid.

    Et væld af funktioner

    MASCOTs flyverdragter til børn fås med en række funktioner og detaljer, som gør dem til et oplagt valg. Du finder praktiske funktioner som en aftagelig hætte med for og skygge, der skærmer for sol og vind samt praktiske forlommer til opbevaring. Flyverdragter til børn fra MASCOT har både lynlås i benene og knaplukning ved fødderne. Det gør det både nemt at få flyverdragten ud over vinterstøvlerne og sikrer samtidig, at lynlåsene ikke åbner i utide. Flyverdragterne har refleksdetaljer, der sikrer, at dit barn er synligt for omgivelserne – også i de sene dagstimer.