Hi-vis poloshirts

  Vil du være synlig året rundt, kommer du ikke uden om hi-vis poloshirts. Kombinér med fordel din poloshirt med et par shorts eller knickers i fluorescerende farver. Så er du klar til en sikker dag på job i de varmeste måneder.

  Få en sikker og synlig sommer

  Du finder hi-vis poloshirts i flere af MASCOTs serier af sikkerhedsbeklædning. Fælles for dem alle er, at de er certificerede for din sikkerheds og synligheds skyld. I sortimentet finder du både hi-vis poloshirts i ensfarvede og tofarvede kombinationer af de klassiske fluorescerende farver: Gul, rød og orange. Så ligegyldigt hvad du foretrækker, så finder du helt sikkert et udvalg af hi-vis poloshirts, der matcher dine præferencer. Ønsker du logotryk på din poloshirt, er det ikke en hindring for sikkerheden. Blot logoet opfylder kravene for størrelse, så beholder poloshirten sin certificering.

  Fokus på komfort og funktionalitet

  Materialerne til alle MASCOTs hi-vis poloshirts er særligt udvalgte med henblik på at give dig den bedste komfort, funktionalitet og bevægelsesfrihed. En kombination af polyester og bomuld sørger for, at poloshirten både er slidstærk og behagelig at bære mod huden. I en række af MASCOTs hi-vis poloshirts får du ventilation under ærmerne, ligesom elastiske reflekser sikrer, at du bevarer din bevægelsesfrihed. Har du behov for lommer, finder du i sortimentet også poloshirts med sidelommer til opbevaring af eksempelvis telefon eller briller. Denne funktion er ideel om sommeren, når du på grund af de højere temperaturer ikke bærer jakke.

  Kombinér med fluorescerende tilbehør

  Foretrækker du en kropsnær pasform, så vælg hi-vis poloshirts med moderne pasform. Er du mere til en løst model, så fører MASCOT også poloshirts med klassisk pasform. Ligegyldigt hvilken model du vælger, så finder du hos MASCOT et væld af muligheder for at kombinere din hi-vis overdel med fluorescerende bukser, shorts, knickers og tilbehør.