Hi-vis T-shirts

  Hvis dit arbejde kræver ekstra høj synlighed, så er MASCOTs omfattende udvalg af fluorescerende sikkerhedsbeklædning lige noget for dig. I sortimentet finder du blandt andet et uundværligt udvalg af hi-vis T-shirts, der gør dig synlig på arbejdspladsen selv i de varme måneder, hvor trøjer og jakker er alt for varme at bære.

  Bliv set – også i de varme måneder

  Alle MASCOTs hi-vis t-shirts er godkendt efter den internationale standard EN ISO 20471, der stiller krav til synlighed for medarbejdere, som arbejder i højrisikozoner. De fluorescerende farver og reflekser sikrer, at du er synlig både i dagslys og om natten. I de varme måneder, når kraftige jakker og lange bukser er lagt væk, er det stadig vigtigt at bevare synligheden på arbejdspladsen. Hos MASCOT finder du derfor et udvalg af sommerlige hi-vis T-shirts og shorts, så du er sikret synlighed uanset vejret. Til de koldere tider føres naturligvis også et stort udvalg af bukser, jakker, trøjer, regntøj og tilbehør i hi-vis materialer.

  Sikkerhed og komfort på samme tid

  I MASCOT® SAFE-serien finder du både hi-vis T-shirts og polo-shirts. Disse overdele er godkendt efter EN ISO 20471 klasse 2. Materialerne er valgt med henblik på sublim komfort og funktionalitet. En del af de mange hi-vis T-shirts er produceret, så ydersiden er fremstillet i polyester for den bedste slidstyrke og bevarelse af farve, mens indersiden er i bomuld for den bedste komfort. MASCOTs hi-vis T-shirts fås både med moderne og klassisk pasform, alt efter om du ønsker en løs eller mere kropsnær pasform. Begge modeller sikrer selvfølgelig, at du bevarer maksimal bevægelsesfrihed. Vælg T-shirts med elastiske reflekser for ekstra høj bevægelsesfrihed.

  Tilpas t-shirten til dine præferencer

  MASCOTs hi-vis T-shirts findes i flere forskellige fluorescerende farver – alt efter din præference og arbejdssituation. Alle T-shirts er påsat reflekser, så du bevarer synligheden efter mørkets frembrud. Har du behov for lommer, finder du også hi-vis T-shirts med sidelommer til opbevaring af eksempelvis telefon eller briller. Ønsker du at påsætte logo på din T-shirt, er det også muligt – blot kravene til den maksimale logo-størrelsen overholdes, så T-shirten stadig opfylder certificeringskravene.