Klæd dig i lag

Det handler om at vælge det rigtige tøj fra inderst til yderst efter lag-på-lag-metoden. Rigtigt tøj er beklædning, der matcher dit aktivitetsniveau og dine omgivelser.

Klæd dig i lag - 123

MASCOT har lanceret en serie af arbejdstøj, MASCOT® ADVANCED, især til håndværk og byggeri. I den finder du et stort udvalg af T-shirts, trøjer og jakker, der er lavet til at kunne kombineres efter lag-på-lag-metoden. Der er mere end 20 produkter at vælge imellem i MASCOT® ADVANCED-serien, der også bidrager med nye farver, prints og funktioner på markedet for arbejdstøj.

T-shirt, langærmet - Lag 1 - Et svedtransporterende lag

Lag 1 - Et svedtransporterende lag

Inderst skal du have et lag, der frem for alt er svedtransporterende, så du ikke bliver kold af den fugt, som kroppen afgiver. Det får du bedst med et polyestermateriale kombineret med en elastisk fiber, så du har fuld bevægelsesfrihed. Netop dette har de nye, helt tynde T-shirts, der sidder tæt ind til kroppen, er super strækbare og har god bevægelsesfrihed. Stoffet er svedtransporterende, tørrer hurtigt og har fået en antibakteriel efterbehandling, der hæmmer dannelsen af lugt. Produkterne giver dig en god og behagelig regulering af kropstemperaturen – selv i varme arbejdsomgivelser, og når du er fysisk aktiv.

Se produkter

Arbejdstrøje - Lag 2 - Et varmt lag med isolerende fór

Lag 2 - Et varmt lag med isolerende fór

I overgangsperioden kan du ofte nøjes med to lag – det svedtransporterende og det isolerende. Det isolerende lag kan imidlertid godt være en kombination af flere lag. 17115-jakken med dens isolerende CLIMASCOT®-fór er det oplagte valg, når du leder efter en let og blød overgangsjakke, der holder dig varm. Bliver det rigtigt koldt, fungerer jakken takket være fórets lave massefylde exceptionelt godt som isolerende mellemlag. Jakken har strækstof i siderne og på indersiden af ærmerne, så du er sikret ekstra høj bevægelsesfrihed i arbejdsdagen. Brystlomme og forlommer holder lommeindholdet sikkert på plads med lynlåslukning.

Se produkter

Vinterjakke - Lag 3 - Vind- og vandtæt jakke

Lag 3 - Vind- og vandtæt jakke

Det yderste lag skal fremfor alt beskytte dig mod vejret ved at være vind- og vandtæt. Men du skal også huske at vælge åndbarhed. Høj åndbarhed er vigtig for at kunne holde varmen. Hvis du ikke kan komme af med fugten, bliver du våd og dernæst kold. 17001-Jakken er åndbar, vindtæt og vandtæt – certificeret efter nedbørsnormen EN 343. Jakken er let, og den følger fleksibelt dine bevægelser, da materialet er elastisk i alle retninger. Og så kan den justeres, så den passer dig: Både den aftagelige hætte, kraven og den nederste kant kan reguleres. Og der er i det hele taget masser af funktioner til at beskytte dig mod kulde og vind: Ærmerne har en indvendig rib ved håndleddet med hul til tommelfingeren, så jakken dækker helt op over håndryggen. Jakkens ryg er let forlænget, så den beskytter godt nederst på ryggen, også i foroverbøjede situationer.

Se produkter

Byggeplads - Vinterjakker

Hold varmen og hold dig tør hele vinteren. Tæl til tre, når du klæder dig på til arbejdsdagen

1 Hold dig tør
2 hold dig varm
3 beskyt dig mod vejret

Kombiner lagene efter omgivelsernes temperatur og dit fysiske aktivitetsniveau.