2019 - MASCOT<em><span>®</span></em><span> WORKWEAR - MASCOT DTC</span>

MASCOT har gennem flere år været hovedsponsor for dansk motorsports superliga, MASCOT DTC, og FDM Jyllandsringen. En motorsportsserie, der i mange år har repræsenteret toppen af dansk motorsport og udklækket mange af de talenter, som i dag kører ude i verden.

2019 - MASCOT DTC - Racerbil

Hos FDM Jyllandsringen ønsker man at skabe store motorsportsoplevelser for kørere, teams, sponsorer og de mange tusinde tilskuere, der til hvert løb forventningsfuldt følger med fra sidelinjen. De oplevelser ønsker MASCOT at støtte, for selv om virksomheden er vokset til en international virksomhed med aktiviteter over hele verden, så bibeholder MASCOT et lokalt engagement.

Michael Grosbøl, MASCOTs administrerende direktør, har selv en stor passion for motorsport, og været flittig gæst på FDM Jyllandsringen til spændende løb. For at ønske kørere og teams en god sæson 2019 kom vinderen af MASCOT DTC 2018, Kasper H. Jensen, forbi MASCOTs hovedkontor for at lave en lille gimmick med MASCOTs administrerende direktør.

At skabe stemningsfulde oplevelser

Med sponsoratet af FDM og DTC ønsker MASCOT at være med til at skabe nogle enestående og spændende oplevelser for fans og tilskuere. Vi ved, at mange af tilskuerne til motorsportsarrangementer er arbejdstøjsbrugere, og derfor ser MASCOT det som en mulighed for at være med til at skabe spændende races for nuværende og potentielle kunder.

Et match mellem motorsport og arbejdstøj

MASCOT DTC handler om racerbiler og fart, og her vil man ikke nøjes med at være næstbedst. Man vil have succes og være i toppen. Såvel udsyr som arbejdstøj skal være i orden for at kunne nå toppen. Derfor er samarbejdet mellem FDM Jyllandsringen, Danish Thundersport Championship, DTC og MASCOT helt naturligt, da MASCOT også arbejder efter høj kvalitet og gennemarbejdede løsninger i alle processer.

2019-Racerbil-Kasper H. Jensen - Michael Grosbøl, MASCOT