MASCOT® Mobile Showroom

  Bruger din virksomhed meget tid på arbejdstøjsbestillinger? Og har I svært ved at finde tid til at komme forbi jeres forhandler for at få nyt arbejdstøj? Spar tid og penge med et besøg af MASCOTs mobile showroom. Aftal dit besøg med MASCOT eller din nærmeste forhandler.

  Mange virksomheder har allerede haft besøg af MASCOTs mobile showroom. Hør hvad nogle af dem syntes om besøget.

  MASCOT® Mobile Showroom - Bil

  »Vi havde MASCOTs mobile showroom på besøg i forbindelse med et personalemøde – da mødet var færdigt, var alle ansatte målt op, og alle havde prøvet tøjet på. Det gør det nemt at bestille på MASCOT® SmartStore fremadrettet. MASCOTs mobile showroom er smart, simpelt og nemt.« Bio Supply.

  »Det er genialt, at bilen kommer der, hvor vi er. Udvalget er stort, og der er mere at vælge mellem end hos forhandlerne. Det var dejligt at prøve tøjet med det samme og få god vejledning. Hermed er der sparet tid og penge.« Aalborg Universitet.

  »Det var dejligt, at MASCOTs mobile showroom kom forbi, da forhandleren ikke havde det samme udvalg på hylderne. I forbindelse med besøget kunne vi sammensætte et sortiment, mærke kvaliteten og snakke om vores behov med det samme. Det er et stort plus, at vi kan få målt alle folkene op på én gang ude hos os.« Selmer Volkswagen.

  »Det er en god ide med showroom-bilen, da den både har forskellige størrelser og kvaliteter med. På denne måde kan vores ansatte prøve produkterne på med det samme og misforståelser undgås.« Comfort Units.

  Watch

  MASCOT® Mobile Showroom giver dig mange fordele

  MASCOTs mobile showroom kører ud til din virksomhed med en arbejdstøjsspecialist bag rattet. Vi aftaler et tidspunkt, der passer ind i jeres hverdag.

  I det mobile showroom finder du et bredt sortiment af slidstærkt og funktionelt arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Produkterne er nøje udvalgt til jeres branche, og showroomet giver et overblik over alle mulighederne. Se, mærk og prøv tøj og sko på.

  Hand shake

  Sammensæt jeres individuelle løsning

  Sammen med MASCOTs arbejdstøjsspecialist kan du få en snak om jeres muligheder, og hvordan vi finder den bedste løsning til jeres krav og ønsker, inklusiv muligheder for logotryk og broderi. Vi vejleder også gerne om den nemmeste og hurtigste bestillingsløsning via din vanlige forhandler.

  Størrelsesguide

  Bliv målt op med det samme

  Når MASCOTs mobile showroom besøger jeres virksomhed, så kan dine kollegaer også kigge forbi og blive målt op på få minutter. Vi har alle størrelser med, så alle finder den rigtige størrelse med det samme. På den måde er det nemt for jer at gennemføre bestillingen, når I er klar til det.


  Gør håndtering af arbejdstøj nem og effektiv! Book en uforpligtende tid til at få besøg af MASCOTs mobile showroom hos jer. Kontakt MASCOT eller din lokale arbejdstøjsforhandler.

  Læs mere: