MASCOT støtter fodbold

MASCOT er dybt engageret i sportens verden via en række sponsorater på tværs af Europa. Og det er ikke tilfældigt. Sport har en evne til at fascinere og samle mennesker i hele verden - på tværs af landegrænser, kulturer, politik og religion. Uanset om det er som udøvere eller som tilskuere. Det bakker MASCOT meget gerne op om.

Fodbold - MASCOT

Hos MASCOT er vi også meget inspirerede af de professionelle sportsudøveres måde at arbejde på. De går 100% efter målet. De tror på det, klarer udfordringerne, kæmper og følger loyalt den strategi, de har lagt. Det minder meget om den måde, vi arbejder på hos MASCOT, når vi kæmper for at lave verdens bedste arbejdstøj. Ingen kompromiser. Fuld fokus mod målet. Du kender det måske fra dit eget håndværk?

Der er også mange paralleller mellem arbejdstøj og tøj til sportens verden. Begge typer skal have super bevægelsesfrihed, slidstyrke på udsatte steder og yde beskyttelse. Vi ser faktisk så mange ligheder, at vi har ladet de to verdener smelte lidt sammen på de næste sider. Vi håber, du synes om dem – og vi ønsker dig god vind med din passion, dit håndværk eller din sport!

Fodboldspillere i arbejdstøj

Fodbold er et arbejde, hvor der er stor stolthed for faget, og det samme gælder for de erhverv, der bruger MASCOT-arbejdstøj. Der er en vindermentalitet, og der er masser af hårdt arbejde. Det er værdier, vi også arbejder ud fra i MASCOT. Ved at bruge fodboldspillere, får vi uden at skulle fortælle det med ord, vist noget om slidstyrke, kvalitet og bevægelsesfrihed. Vi ville vise, at i MASCOT-arbejdstøj behøver du ikke at tænke på, hvad du har på. Du kan fokusere på dit job.

Arbejdstøj - Fodbold

Optimal bevægelsesfrihed

Fodboldspillere i arbejdstøj - MASCOT

Sublim slidstyrke

Mand - Fodbold - Overall

Komfort i hver eneste bevægelse

Regnjakke - Mand - Fodbold

Optimal komfort i alt slags vejr

Fodbold - Passion for fodbold

Passion for fodbold