MASCOT er engageret i fodbold

MASCOT støtter fodbold over hele Europa. Det sker med både hoved- og delsponsorater, hvor MASCOT får eksponering på stadion, trøjer og LED-bannere, men hvor også det professionelle samarbejde med klubberne og deres partnernetværk er vigtige elementer.

LED-banners - MASCOT® WORKWEAR STRETCH

MASCOT engagerer sig i fodbold, blandt andet fordi det også engagerer og interesserer vores kunder og samarbejdspartnere. Sport har en evne til at fascinere og samle mennesker i hele verden – på tværs af landegrænser, kulturer, politik og religion. Samtidig er professionelle klubber også gode samarbejdspartnere og netværksfora. For MASCOT er fodboldsponsorater en meningsfuld metode til markedsføringen, fordi det ikke udelukkende giver MASCOT eksponering på gode platforme, men fordi det samtidig støtter sport og giver gode oplevelser for kunder og samarbejdspartnere.

MASCOT engagerer sig i fodbold på tværs af Europa:

Holland

MASCOT er officiel arbejdstøjsleverandør til Ajax og trøjesponsor for sc Heerenveen i Holland. Derudover har vi LED-bannere på udvalgte stadions.

Officiel arbejdstøjsleverandør til Ajax

Trøjesponsor for sc Heerenveen, Roda JC Kerkrade

Tyskland

MASCOT støtter flere klubber i Tyskland og MASCOT® WORKWEAR-branding ses flere steder i de tyske klubber.

LED-banner i flere storklubber på tværs af Europa

Danmark

MASCOT er hovedsponsor i Silkeborg IF og har desuden partnerskaber i en del danske superligaklubber samt klubber i øvrige rækker.

Hovedsponsor for Silkeborg IF (SIF)

Fodbold - Passion for fodbold

Aktiviteter i øvrige europæiske fodboldnationer

Generelt engagerer MASCOT sig i fodbold i flere europæiske lande. Du vil derfor kunne opleve MASCOT® WORKWEAR kommer frem på din skærm, når du ser kampe fra forskellige lande.