MASCOT Testcenter

Når du køber arbejdstøj hos MASCOT, får du ekstra værdi for pengene, for alle MASCOTs produkter har været igennem vores testcenter og er blevet testet efter vores TESTED TO WORK principper. Det giver slidstærke produkter med lang holdbarhed, hvilket ikke alene er en fordel i dit arbejde og for din pengepung, men også for miljøet, når der ikke skal genproduceres arbejdstøj så ofte. Læs meget mere om, hvad TESTED TO WORK betyder for dit arbejdstøj længere nede.

KvalitetskontrolEkstreme forhold

Tested to work er ikke blot et slogan. Det er den vigtigste virksomhedsværdi hos MASCOT. Det er måden, vi arbejder på, og måden vi strategisk tilgår tingene på. I Tested to work ligger to grundlæggende arbejdsmetoder: For det første at gøre tingene grundigt og rigtigt, baseret på et gennemtestet grundlag. For det andet et stærkt fokus på, hvordan løsningen er relevant og nem at tage i brug for målgruppen.

Praktisk giver virksomhedsværdien sig udslag i alle områder, vi beskæftiger os med. Vi går målrettet efter at være Tested to work i alle led i produktion, service og fremtoning. Vi gennemfører streng kontrol lige fra råvæv og indfarvning til opsyning og forsendelse. Leverandører, systuer og forhandlere kontrolleres kontinuerligt, og der stilles høje krav til samarbejdspartnere. Vi tester alle metervarer i laboratoriet, så vi er helt sikre på, at de kan holde til den hverdag, de møder. Og vi sender tøjet ud på arbejde hos slutbrugere, inden vi sætter det i produktion.