Motorsports-mentaliteten

Motorsport tiltrækker året rundt tusindvis af tilskuere til begivenhedsrige løb i alle dele af verden. På racerbanerne og i pitten er disciplin, præcision og sikkerhed altgørende. Det er samtidig faktorer, som vi hos MASCOT hver dag stræber efter, når vi udvikler arbejdstøj og sikkerhedsbeklædning. Vi er derfor stolte af at være sponsor til nogle af verdens bedste internationale motorsportshold.

MASCOT er officiel leverandør til Audi Sport i både FIA Formula E og DTM. Vores arbejdstøj er med til at sikre, at mekanikerteamet og den øvrige stab hos Audi Sport kan præstere maksimalt i hektiske situationer, hvor bevægelsesfrihed og åndbarhed er altafgørende.

På den danske motorsportsscene har MASCOT i en årrække være hovedsponsor for DTC-serien, der hvert år danner ramme for legendariske og hæsblæsende løb på blandt andet Jyllandsringen nær Silkeborg, hvor MASCOT også har sine aner. På den anden side af kloden testes MASCOTs arbejdstøj under helt ekstreme forhold, når det hollandske Team Coronel kører Dakar Rally på de sydamerikanske offroad-baner. Læs mere om alle MASCOTs motorsport-sponsorater i undermenuen.