MASCOT RE-worked®

  MASCOT udvikler og producerer arbejdstøj af en høj kvalitet – med en lang holdbarhed. Men selv efter en lang brugsfase er der stadig værdi i vores arbejdstøj, og i en miljømæssig kontekst er det uhensigtsmæssigt, hvis det brugte arbejdstøj blot kasseres, når det er slidt, i stedet for at udnytte den værdi, som tøjet fortsat har.

  MASCOT RE-worked®

  Hos MASCOT søger vi hele tiden efter at nedbringe vores ressourceforbrug i vores produktion samtidig med, at vi også forsøger at forlænge den samlede livscyklus for vores produkter.

  Derfor lancerer vi konceptet MASCOT RE-worked®, hvor vi sammen med vores forhandlere kan tilbyde deres mange erhvervskunder, som benytter arbejdstøj fra MASCOT, at deres brugte arbejdstøj kan indgå i et cirkulært forløb som en del af et nyt materiale!

  Konceptet MASCOT RE-worked® er særligt velegnet til virksomheder, der har fokus på genanvendelse af brugt materiale eller på deres CO2-regnskab og deres samlede miljømæssige fodaftryk.

  REworked MASCOT Workwear

  Brugt arbejdstøj bliver en ressource

  Det indsamlede MASCOT arbejdstøj bliver af vores samarbejdspartner neddelt i små dele. Herefter bliver tekstilstykkerne presset sammen til måtter af forskellig tykkelse og hårdhed, som efterfølgende kan indgå i alt fra møbelproduktion til fx som isoleringsmateriale i byggeindustrien.

  En aftale med muligheder

  MASCOT RE-worked® er et samarbejde mellem MASCOT, vores forhandlere og de af deres mange erhvervskunder, der benytter MASCOTs arbejdstøj. Når aftalen er indgået mellem forhandleren og kunden, modtager kunden opsamlingskasser, hvori de indsamler deres udtjente og renvaskede arbejdsbeklædning. De fyldte kasser sendes direkte til vores samarbejdspartner.

  Konceptet MASCOT RE-worked® henvender sig i først omgang til vores danske forhandlernetværk og erhvervskunder.

  Vil du høre mere om mulighederne, kan du altid spørge din lokale MASCOT-forhandler eller kontakte din Account Manager hos MASCOT.

  REworked MASCOT Workwear