Sweatshirts

    Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af sweatshirts i mange forskellige farver og stilarter. Sweatshirts er alsidige overdele, der kan anvendes i stort set alt slags vejr. Brug sweatshirts selvstændigt eller oven på en T-shirt i overgangsperioden, hvor vejret er mildt. Eller brug dem under en vinterjakke i de kolde måneder, hvor du både har behov for varme og ekstra beskyttelse mod vind og vejr.

    Sæt personligt præg på dit arbejdstøj

    Hvem siger, at personlig stil ikke er afgørende, når du skal vælge arbejdstøj? Med MASCOTs store udvalg af sweatshirts har du mulighed for at finde lige præcis den trøje, der passer til din stil og fremtoning. Du finder både sweatshirts med moderne og traditionel pasform, i én farve, tofarvet og med forskellige typer print. Uanset hvilken sweatshirt du vælger, så kan du være sikker på, at komforten og kvaliteten er i top. I sortimentet finder du også et bredt udvalg af hi-vis sweatshirts i fluorescerende farver, hvis du har behov for ekstra synlighed og sikkerhed på jobbet.

    Fokus på komfort og funktionalitet

    MASCOT fører udelukkende sweatshirts, der har en høj komfort og gode funktioner, så du opnår fuld bevægelsesfrihed i enhver arbejdssituation. Med en sweatshirt fra MASCOT har du mulighed for selv at vælge efter funktioner, der passer dig. Har du brug for lommer til opbevaring? Foretrækker du lynlås? Vil du gerne have en trøje med høj krave, så din hals og nakke er beskyttet mod kulde? Eller skal den bare være helt uden detaljer? Hos MASCOT kan du finde lige præcis de sweatshirts, du leder efter. I sortimentet findes også en række af mere avancerede udgaver, der har ladet sig inspirere af funktionerne fra den populære softshell. Med disse overdele får du ikke blot en enkel trøje, men derimod multifunktionelle sweatshirts med både isolerende og vejrbeskyttende egenskaber.