Termoskjorter

Filter
Produkttyper
Farver
Materialer
Certificeringer
Størrelser
Teknologier
Bruger
Serier
Produkter (2)
15304-097
MASCOT® HARDWEAR
marine
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
15104-998
MASCOT® HARDWEAR
sort
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY

Når du har brug for at holde dig varm, men samtidig også gerne vil være smart i tøjet, er MASCOTs termoskjorter et oplagt valg. MASCOTs termoskjorter er inspireret af modebranchens isolerende skjortetyper, og de kan anvendes på flere måder. Du kan med fordel benytte en termoskjorte i overgangsmånederne ovenpå en T-shirt eller sweatshirt i stedet for en jakke. Termoskjorterne er også oplagte på de kolde arbejdsdage under fx en jakke. Skjorterne giver dig en behagelig komfort på de kølige arbejdsdage, så du nemt kan holde varmen.

Termojakke & Håndværkerbukser - MASCOT® HARDWEAR - Miljø

MASCOT tilbyder et udvalg af termoskjorter i forskellige varianter. I MASCOT® ADVANCED finder du en termoskjorte med CLIMASCOT® Lightweight Insulation. Den unikke CLIMASCOT®-isolering sikrer, at du nemt kan holde varmen. Skjorten er let og blød og fylder ikke ret meget som mellemlag, eller når den presses sammen under opbevaring i fx en taske. Skjorten er desuden fremstillet i flannel, som giver stoffet en karakteristisk blød overflade. Du finder også termoskjorter med vatteret fór i høj kvalitet, som giver en høj varmeisolerende effekt. Disse termoskjorter har CORDURA®-forstærkninger på steder, der er særligt udsatte for slid. CORDURA® er syv gange stærkere end bomuld, hvilket giver skjorten en ekstra høj slidstyrke og holdbarhed, så du kan bruge skjorten længe.

MASCOTs termoskjorter er alle regulérbare ved håndleddene for at give dig den bedste komfort og bevægelsesfrihed, både når du arbejder og i din fritid. Med MASCOTs termoskjorter får du god mulighed for opbevaring af udstyr som fx kuglepen eller mobil. Skjorterne har flere praktiske funktioner såsom brystlommer med enten trykknap og/eller lynlås. Desuden har skjorterne også ærmelommer og forlommer.