Veste til kvinder

    MASCOTs veste til kvinder er til dig, der ønsker at holde dig varm samtidig med, at du opnår en høj bevægelsesfrihed og komfort. Uanset om du arbejder indenfor håndværk, industri eller en helt tredje branche, har MASCOT den rette vest til dig. I en vest fra MASCOT vil du opleve, at kvalitet og komfort går hånd i hånd.

    Tested to Work - til kvinder

    Alle veste til kvinder fra MASCOT er TESTED TO WORK, og derfor sikrer du dig en vest i høj kvalitet på både pasform og materialer. Hos MASCOT finder du blandt andet veste til kvinder i ULTIMATE STRETCH, som giver en unik bevægelsesfrihed og høj komfort gennem hele arbejdsdagen. Strækstoffet kombinerer en lav vægt med høj slidstyrke, samtidig med at det er vandafvisende. Et udvalg af MASCOTs veste til kvinder er velegnede til industrivask.

    Et væld af funktioner, farver og muligheder

    MASCOTs veste til kvinder fås med funktionelle detaljer som forlommer med lynlås, reflekseffekter og aftagelig ID-kortholder. Vælg blandt klassiske og moderne farver. Det brede udvalg af veste til kvinder gør det nemt at finde en vest, der matcher til din virksomhed og dine behov – og giver dig samtidig mulighed for at kombinere med MASCOTs øvrige sortiment, hvad end du ønsker en klassisk eller unik løsning. Du kan altid kombinere MASCOTs forskellige serier med hinanden og samtidig opretholde et strømlinet udtryk.