Autodromo Nazionale Monza

  MASCOT leverer arbejdstøjet til medarbejderne på Autodromo Nazionale Monza. Det legendariske motorsportsanlæg har derfor et tydeligt dansk islæt, da medarbejderne er den første kontakt til kunder og offentligheden, når de kommer til Monza Circuit.

  2019 - MASCOT<span>&reg; WORKWEAR -&nbsp; Monza - logo</span>
  Monza Eni Circuit - Racerbil

  Organisationen bag Autodromo Nazionale Monza er i valget af MASCOT bevidst gået efter en arbejdstøjspartner med et stærkt engagement i og en grundig forståelse af motorsportsverdenen – og det må man sige, at MASCOT har. For MASCOT er samarbejdet med Monza en helt naturlig forlængelse af den stærke positionering i motorsportsverdenen, som virksomheden har.

  Alessandra Zinno, General Manager hos Monza, udtaler om samarbejdet: » […] MASCOT er blevet et referencepunkt i motorsportsverdenen, og MASCOT søger ligesom os altid efter at stille den bedste kvalitetsstandard til rådighed. Med MASCOT fandt vi strakt en samarbejdspartner, der har et alsidigt kvalitetssortiment af teknisk beklædning, egnet til alle de erhverv, som Monza har, fra personale på banen til medarbejdere i kontorer.«

  Arbejdstøj med plads til bevægelse

  Medarbejderne på Monza Circuit anvender især produkter fra MASCOTs sortiment af stretch-beklædning. God bevægelsesfrihed og høj kvalitet har været i fokus, da man skulle finde en ny leverandør af arbejdstøj til motorsportsanlæggets mange medarbejdere, der varetager funktioner som blandt andet eventkoordinatorer, servicemedarbejdere og kontorpersonale.

  Autodromo Nazionale Monza

  Monza Circuit blev etableret i 1922, og med årene er banen, der er 5770 meter lang, blevet kendt som ”The Temple of Speed”. Hvert år lægger Monza Circuit bane til mange forskellige typer af motorløb, som blandt andet det italienske Formel 1 Grand Prix.