Undertøj

  Find undertøjet, der matcher dine behov. Har du brug for svedtransporterende, isolerende eller ekstra isolerende undertøj? Søg via filtrene efter produkter, der passer til dit behov. Læs mere om de unikke egenskaber ved undertøjet og find ud af, hvordan farverne kan vise dig vej til det rette undertøj for dig.

  Funktionsundertøj

  At vælge det rette undertøj kan være vanskeligt, da udvalget er enormt. Undertøj er dit basislag, og det skal fungere som et ekstra lag hud og tilvejebringe en høj grad af komfort, blødhed og fleksibilitet. Effektiv svedtransport er også helt afgørende, og dit base layer skal også tørre hurtigt, så du ikke bliver våd og kold. Når undertøjet desuden har isolerende egenskaber, så har du alle de funktioner i undertøj, der er behov for til en dag med skiftende arbejdsintensitet og temperaturer.

  MASCOT lancerer en ny, informativ emballage med overskuelige farvekoder, der nemt guider dig til det mest effektive undertøj til situationen. Som tillæg til de gennemgående farvekoder beskriver emballagen det enkelte produkts materialesammensætning og egenskaber.

  Farvekonceptet på emballagerne består af syv forskellige farver. De repræsenterer hver især deres unikke egenskaber i undertøjssortimentet. Undertøj i RØD og ORANGE emballage er til kolde omgivelser og er isolerende, hurtigtørrende og svedtransporterende. GRØN er hverdagsundertøj til daglig brug. De BLÅ nuancer indikerer, at undertøjet er til varmere dage, hvor der er behov for antibakterielle, antistatiske, svedtransporterende og /eller UV-beskyttende egenskaber.

  Alt MASCOTs multifunktionelle undertøj er lavet af innovative materialer, der er designet til at arbejde for din krop ved at justere temperatur, transportere fugt og sikre isolering. Det sikrer, at din krop er i sin komfortzone dagen lang, uanset hvor du bevæger dig hen eller i hvilket miljø, du arbejder.