Vinterbukser

    Når den kolde tid nærmer sig, stiller det andre krav til din arbejdsbeklædning, for at du kan holde varmen, når du arbejder udendørs. Hos MASCOT finder du et udvalg af funktionelle og slidstærke vinterbukser i høj kvalitet, der beskytter dig mod vinterkulden. Bukserne fås i åndbare, vind-og vandtætte materialer, så du kan forblive både varm og tør gennem en hel arbejdsdag.

    MASCOTs vinterbukser fås i flere designs med en række forskellige funktioner og detaljer. I sortimentet finder du vinterbukser med blandt andet regulérbare knælommer og forlommer. Du finder også bukser med hammerstrop og tommestoklomme – fuldstændig som dine arbejdsbukser. På den måde kan du have dit værktøj ved hånden og udføre dine arbejdsopgaver, som du plejer. Vinterbukserne er udstyrede med et forhøjet rygstykke, der giver både varme og støtte i lænden til forskellige arbejdsbevægelser. Uanset om du arbejder stående, knælende eller siddende, så bliver varmen tæt på din krop. Vinterbukserne er også i varianter med aftagelige seler. Du kan også vælge et par vinterbukser med ekstra lang lynlås med vindfang på ydersiden af underbenene, så bukserne nemt kan bruges uden over støvler. Se også udvalget af vinterbukser med reflekseffekter, som gør dig ekstra synlig for omgivelserne i den mørke vintertid.

    Vinterbukser fra MASCOT fås eksempelvis med MASCOTs egenudviklede materiale, MASCOTEX® på ydersiden. Materialet er både åndbart og vindtæt, så det holder regn og fugt ude. MASCOT tilbyder også vinterbukser med multibeskyttelse eller i fluorescerende materiale, hvis du har et arbejde med ekstra høje krav til sikkerhed og synlighed. Du kan vælge vinterbukser med godkendelse efter nedbørsnormen EN 343. Dette giver dig maksimal vejrbeskyttelse mod nedbør, og samtidig får du mulighed for at komme af med overskydende varme, så du undgår at blive våd og kold. Du kan desuden vælge certificeret isolerende beskyttelse med kuldenormen EN 342, som sikrer dig, at bukserne er isolerende og kuldebeskyttende i al slags vejr.