Termoundertøj

    Termoundertøj fra MASCOT er til dig, der har brug for maksimal beskyttelse mod kulde. Når man arbejder ude i årets kolde perioder, er det vigtigt at have termoundertøj, der kan holde dig varm hele dagen. Det skal derfor være isolerende, så du kan holde varmen, samtidig med at det skal være svedtransporterende, så man ikke bliver våd og kold.

    Termoundertøjet transporterer sveden væk fra kroppen, og fugten fordeles på ydersiden af stoffet, hvor den effektivt fordeles på et større område, så den har nemmere ved at fordampe, og du undgår at fryse. Det skal netop fungere som et beskyttende lag, der sørger for at regulere din kropstemperatur, ligegyldigt hvilket vejr eller miljø du arbejder i.

    Termoundertøj fra MASCOT har ingen sømme, som kan genere, og det er produceret i bløde og meget lette materialer, som gør komforten optimal, når du har fysisk arbejde i mange timer. Samtidig fås det i neutrale farver med pæne detaljer, som gør det muligt at tage de yderste bluser af og vise termoblusen frem, hvis man skulle få det varmt i løbet af dagen. Termoundertøj fra MASCOT har en tætsiddende pasform, som er designet efter kroppens figur. Samtidig har det stretch i flere retninger, som gør, at der er en stor bevægelsesfrihed. Brug produktsøgningen til at finde det termoundertøj, der passer til din smag og arbejdssituation.