Parkaer

    MASCOT har arbejdstøj til alt slags vejr og alle brancher. Har du brug for en varm jakke, der kan beskytte dig mod vinterkulden, finder du hos MASCOT en bred vifte af varme parka jakker. Parka jakker er kendetegnet ved at være en lang jakke, længere end almindelige vinterjakker, der beskytter dig ekstra mod kulde ned over ryg og lænd. Parka jakker giver også ekstra varme til det øverste af benene – og det gør en væsentlig forskel, hvis det er rigtigt koldt.

    MASCOTs parka jakker byder på mange praktiske funktioner. Parka jakkerne er isoleret med quiltfór og flere af jakkerne har enten udtageligt quiltfór eller pelsfór, så du kan tilpasse jakken til forskellige temperaturer. Nogle af jakkerne har aftagelige, forede hætter med regulerbar elastiksnøre, så hætten kan justeres, så den slutter sig tæt til dit ansigt og sikrer, at varmen bliver ved hovedet. Andre jakker er forberedt til at kunne påsættes en hætte, der kan give dig ekstra beskyttelse mod kulde og blæst, når det for alvor er rigtig koldt.

    Flere af MASCOTs parka jakker er certificeret efter både kuldenormen EN 342 og nedbørsnormen EN 343 for optimal beskyttelse mod kulde og regn. Mange af jakkerne er både åndbare, vindtætte og vandafvisende. Du finder også parka jakker i MASCOTs trelagsmateriale MASCOTEX® med tapede sømme, som gør jakkerne fuldstændig vandtætte. Hvis du har et fysisk aktivt arbejde, er det afgørende, at du vælger en åndbar parkajakke, så du kan komme af med overskydende varme og fugt og derved forblive varm og tør. MASCOT tilbyder også en parkajakke med BEARNYLON® som ydermateriale på jakken. BEARNYLON® er et smuds-og vandafvisende materiale, der samtidig er meget slidstærkt. Det giver jakken en lang levetid.

    Arbejder du fx på en byggeplads eller ved et jernbanespor, er det vigtigt, at du altid er synlig for dine omgivelser fra alle vinkler – både i dagslys og i mørke. Her skal du vælge MASCOTs parka jakker i fluorescerende materiale med reflekseffekter med EN ISO 20471 certificering. Kræver dit arbejde en jakke, der er både antistatisk, syrebeskyttende og flammehæmmende, finder du også en parkajakke med multibeskyttelse.