Overalls

  Overalls

  MASCOT overalls er til dig, der ønsker arbejdsoveralls af høj kvalitet, høj slidstyrke og med gode funktioner som knælommer, lav vægt, høj slidstyrke og en lomme på maven. Overalls er behagelige at arbejde i, da de sørger for, at din lænd altid er dækket. Uanset om du søger overalls til mænd eller kvinder, finder du dem her.

  MASCOT overalls

  Med overalls fra MASCOT er du sikret komfortable, fleksible og funktionelle arbejdsbukser, der sidder godt og dækker din ryg og lænd.

  Overalls, også kaldet smækbukser, sikrer, at lænden altid er dækket.

  Her på siden finder du en række overalls til mænd og kvinder. Du finder overalls med forskellige funktioner og pasformer, så du finder helt sikkert også en model, der passer til dine krav og behov. Har du et arbejde, hvor du sidder meget på knæ, finder du her på siden også overalls med knælommer. Knælommerne kan typisk justeres efter størrelsen på knæpuden og behov.

  For at sikre at stropperne på dine overalls ikke skaber ubehag ved skuldre, er der i alle produkter implementeret justeringsmuligheder og elastik. På denne måde kan du selv tilpasse dine overalls, så de er behagelige at have på. MASCOT har sørget for plads til værktøj og mobilen ved at udstyre vores overalls med forskellige lommemuligheder. Har du behov for meget plads, bør du derfor vælge en model med forskellige lommer i smæklommen, frontlomme, tommestoklomme og lårlomme.

  I sortimentet hos MASCOT finder du produkter i et bredt udvalg af design og farver. Vi leverer både styles, som er ensfarvede og flerfarvede. Samtidig varierer materialet også efter hvilken industri og hvilket miljø, arbejdstøjet skal holde til.

  Arbejdsoveralls til al slags vejr

  Hvis du har et job, som kræver, at du arbejder meget udenfor, er det vigtigt med den rette påklædning. MASCOT udbyder derfor overalls til både kolde og varme dage. I sortimentet finder du derfor også vind- og vandtætte overalls. Samtidig kan du også vælge overalls i fluorescerende materiale med certificerede reflekser. Disse produkter egner sig især til arbejde, der kræver noget ekstra af tøjet i forhold til sikkerhed og synlighed.