Shorts til kvinder

  Hos MASCOT finder du shorts til kvinder, hvor høj komfort og god pasform er i højsædet. Shorts er uundværlige på de varme sommerdage, men de kan også være et must have, hvis du arbejder i miljøer med høje temperaturer fx produktions-, industri- eller lagerarbejde. MASCOTs shorts til kvinder findes i flere forskellige farver og i blandt vores sortiment af shorts til kvinder, finder du også et udvalg, der er testet efter EN ISO 15797, som gør, at de er velegnet til industrivask.

  Materiale og detaljer

  MASCOTs shorts til kvinder er lavet i et særdeles komfortabelt og let ultimativt strækstof, som gør dem virkelig behagelige at have på. Du mærker nærmest ikke stoffet mod huden i og med lommerne også er integrerede i designet. Det ultimative strækstof har en høj slidstyrke samt en vandafvisende finish.

  Shorts til kvinder fra MASCOT har mange lommedetaljer, så du har plads til arbejdstelefon, værktøj, ID-kort og hvad du ellers har på dig, når du arbejder. Shortsene er desuden udstyret med en tommestoklomme, der er særligt forstærket med CORDURA®, der giver en høj slidstyrke og forlænger produktets levetid.

  Shorts i to forskellige damepasformer

  Hos MASCOT er vi meget opmærksomme på pasformen, da den har stor betydning for din komfort. Derfor findes vores shorts til kvinder også i to forskellige damepasformer: DIAMOND og PEARL. Hvilken pasform du skal vælge afhænger af forskellen mellem dit hofte-og taljemål.