Indkøber

Som indkøber eller medansvarlig for indkøb ved du, hvor vigtigt det er, at medarbejderne er tilfredse med arbejdstøjet og sikkerhedsskoene. Men lige så vigtigt er det, at både levering, bredden i sortimentet, tilgængelighed og sikkerhed er i top. Hos MASCOT tilbyder vi et trygt og fleksibelt samarbejde, der passer til jeres virksomhed.

MASCOT - det oplagte valg

Styrken i et bredt sortiment - MASCOT

Styrken i et bredt sortiment

Et sortiment, der dækker fra top til tå og fra inderst til yderst. I helt små størrelser og de helt store – alt som standard. Og så er sortimentet bredt i funktionerne – alle i din virksomhed får tøj fra samme leverandør, uanset arbejdssituation og krav.

ArbejdstøjSikkerhedstøjSikkerhedsfodtøjTilbehør

En forhandler nær dig - MASCOT

En forhandler nær dig

Når dine medarbejdere skal finde den rigtige størrelse, så skal tøjet prøves på, og det kan klares i dit nærområde. MASCOTs produkter forhandles lokalt hos forhandlere over hele Europa, og alle vores forhandlere har mulighed for at tilbyde hele MASCOTs sortiment.

MesserShowrooms

Kun én leverandør - MASCOT

Kun én leverandør

Når du vælger MASCOT, behøver du ikke flere forskellige leverandører. MASCOT har også alle nicheprodukterne. Spar dyrebar tid ved at nøjes med bestillinger, leveringer og fakturaer fra én leverandør på al din beklædning og sikkerhedssko.

ArbejdstøjSikkerhedstøjSikkerhedsfodtøjTilbehør

Kvalitet hele vejen - MASCOT

Kvalitet hele vejen

Arbejdstøj har værdi for dig og for MASCOT, når du kan stole på, at det holder! Derfor er et MASCOT-produkt et resultat af rigtigt megen kontrol. Som en af de få i branchen styrer og kontrollerer vi selv alt fra indkøb af den helt rigtige råvæv og indfarvning af metervarer til produktionen på egen fabrik.

LaboratorietestsKvalitetskontrolProduktion

Samvittighedsfuld leverandør - MASCOT

Samvittighedsfuld leverandør

Socialt ansvar er ikke noget MASCOT tager, fordi der er prestige i det. Vi tager socialt ansvar, fordi vi finder det vigtigt. Og det er glædeligt, at en stor del af vores kunder også vægter det højt. MASCOTs produktion i Vietnam er SA 8000 certificeret – en international godkendelse af socialt ansvar, som kun ganske få har opnået.

SA8000

Vær sikker på levering - MASCOT

Vær sikker på levering

Som noget helt ekstraordinært for branchen har MASCOT egne systuer i Vietnam. Det betyder, at vi selv styrer planlægning og produktion af arbejdstøjet, og vi reagerer hurtigt på ændringer i markedet. Vi har altid mere end 3 millioner produkter på lager og tilbyder en meget høj leveringssikkerhed fra dag til dag.

Produktion

Tested to work - MASCOT

Tested to work

Hos MASCOT går vi meget op i, at vores produkter er gennemtestede og klar til din arbejdsdag. Hvert år laver vi fx tusindvis af tests i egne laboratorier. Vi er overbeviste om, at vores dedikerede arbejde med at teste dit arbejdstøj giver dig ekstra værdi. Som en anerkendelse af netop det har vi fået en pris for at være Europas bedste i branchen til at skabe kundeværdi, Customer Value Enhancement Award.

MASCOT TestcenterLaboratorietests