Knickers

    Er det til tider lidt for varmt med lange arbejdsbukser? Har du et job, der kræver beskyttelse ved knæene? Så er et par funktionelle knickers et godt bud til dig. Her har du nemlig muligheden for at bruge knælommer, samtidig med at du får luft til benene. I sortimentet hos MASCOT finder du knickers med ultimativ komfort. Eksempelvis er produkterne designet med detaljer, der sikrer en ergonomisk pasform. For at sikre produkternes levetid, er de produceret med trenålssømme, der gør dem yderligere slidstærke. Alt efter branche og behov, kan du finde knickers i forskellige materialer. Kræves der fx lidt ekstra af dit arbejdstøj i forhold til bevægelsesfrihed, bør du gå efter knickers med stretch.

    Arbejdstøj skal være funktionelt og praktisk

    Hos MASCOT ved vi, at arbejdstøj skal kunne tåle lidt af hvert, når det kommer til slid og snavs. Alle produkter tåler derfor almindelig maskinvask, og er produceret i en kvalitet, der kan holde til udfordringerne. Blandt vores hi-vis knickers er enkelte produkter behandlet med TEFLON®. Det giver produktet en beskyttet overflade, hvor snavs og skidt ikke har mulighed for at sætte sig fast.

    Bruger du meget værktøj, bør du gå efter knickers med ekstra lommer. I sortimentet finder du både produkter, hvor der er påsyet hængelommer, og hvor der er mulighed for at fjerne dem igen ved hjælp af lynlås og knapper. MASCOT er opmærksom på, at værktøj hurtigt slider stoffet i bukselommerne. Derfor har vi styrket især bunden af lommerne med materialer som CORDURA® og KEVLAR®. Her får du et mix af slidstyrke og stikmodstandsdygtighed, der er ud over det sædvanlige.
    Som noget ekstra har MASCOT sine eget laboratorier og testcenter, hvor alle produkter bliver sat på prøve inden salg. Maskiner, udviklere og testpersoner sikrer, at kvaliteten på dit produkt er i top.