Lette veste

    MASCOTs lette veste egner sig perfekt som arbejdsbeklædning i forårs- og sommermånederne og er anvendelige til flere forskellige formål. Vestene kan bruges som et ekstra lag varme over en trøje eller jakke til de småkolde morgener, men de kan også anvendes over en T-shirt på mere lune arbejdsdage. Arbejder du indendørs eller i andre lune miljøer, er vestene også særligt anvendelige på grund af deres lave vægt. Vestene er produceret i letvægtsmaterialer, som gør dem særdeles komfortable at have på. MASCOTs lette veste giver dig stor bevægelsesfrihed, så du ubesværet kan arbejde, og samtidig have dit værktøj lige ved hånden.

    En del af MASCOTs lette veste er godkendt efter UV standard 801, som giver dig høj beskyttelse mod solens stråler. Arbejder du fx i byggeriet, som gartner eller vejarbejder, hvor arbejdet primært foregår udendørs, er det vigtigt, at solen ikke kan nå igennem dit arbejdstøj og skade din hud. Flere af MASCOTs lette veste er produceret med trenålssømme, som giver vestene en høj slidstyrke og som følge heraf en længere levetid.

    Vælg mellem lette veste med forskellige praktiske lommer og andre funktionelle deltaljer, som gør dem særdeles komfortable og brugbare til arbejde. Vestene har både forlommer, inderlommer og brystlommer med integreret telefonlomme. Vestene har D-ring til nøgler eller ID-kort. Vestene fås i forskellige neutrale farver, så du nemt kan kombinere dem med andet arbejdstøj fra MASCOT.

    MASCOT tilbyder logotryk af eksempelvis firmalogo på flere lette veste.