Pilotjakker

    De historiske pilotjakker er også en del af MASCOTs sortiment. De har deres oprindelse i det amerikanske flyvevåben, men har sidenhen vundet indpas i arbejdstøjsindustrien som varme og slidstærke arbejdsjakker. MASCOT udbyder pilotjakker med forskellige egenskaber, så du kan finde en, der matcher netop dit behov.

    Mange af modellerne er vindtætte og vandafvisende, så du kan holde dig tør og varm i blæst og ved lette regnbyger. Har du brug for en jakke, der også kan udstå de tungere regnbyger, har du mulighed for at vælge en pilotjakke, der er helt vandtæt. Disse pilotjakker er også vindtætte og åndbare, så du er sikret et tørt og varmt klima inden under jakken hele dagen. MASCOTs pilotjakker har fór af enten quilt eller pels, som begge har en høj isoleringsevne.

    For at en pilotjakke skal kunne fungere optimalt som en arbejdsjakke, er det vigtigt, at den er funktionel. Derfor har MASCOTs pilotjakker fået tilføjet mange forskellige lommer samt D-ring, så du kan have mobiltelefon, ID-kort, nøgler, skriveredskaber og meget andet på dig. De fleste af lommerne er forsynet med lynlås, så indholdet forhindres i at falde ud.

    Har du brug for hi-vis-arbejdsbeklædning, har MASCOT også et udvalg af pilotjakker i fluorescerende farver. Mange af disse modeller er blevet overfladebehandlet med det smudsafvisende Teflon®. Således sikrer du, at jakken forbliver ren og dermed beskytter dig i længere tid.