Softshell jakker

  Softshell Jakker

  Uanset om du leder efter softshell jakker til mænd, softshell jakker til kvinder eller softshell jakker til børn, har MASCOT det, du leder efter. Vores softshell jakker er lavet i højeste kvalitet og design, så du har mest mulig bevægelsesfrihed, når du skal arbejde.

  Hvad er en softshell jakke?

  En softshell jakke er en vindtæt, vandtæt og åndbar jakke, der fungerer godt, når det begynder at blive koldere samt i let regnvejr. Samtidigt er en softshell jakke åndbar, som gør, at du kan komme af med overskydende varme, hvis du får det varmt. En softshell jakke er på den måde en perfekt hybrid, når vejret er omskifteligt.

  Hvornår skal man bruge en softshell jakke?

  I overgangsmånederne er det vigtigt at have overtøj, der kan beskytte dig mod det omskiftelige vejr. MASCOT har et bredt sortiment af softshell jakker, som netop er gode til koldere og fugtigt vejr. Langt de fleste af vores softshell jakker er både vandafvisende, vindtætte og åndbare. Dette betyder, at regnen fra lette byger og vinden holdes ude, samtidig med at du kan komme af med overskydende varme. På den måde holder du dig tør og lun under jakken – hele dagen. En del af modellerne er desuden foret med lækker fleece på indersiden, der gør dem ekstra varme og bløde at have på.

  Softshell jakker i forskellige design

  MASCOT softshell jakker byder på forskellige designs, der passer til din arbejdssituation og smag. Hos MASCOT kan man både finde softshell jakker til mænd, softshell jakker til kvinder og softshell jakker til børn. Mange af jakkerne har formskårede ærmer, så du får optimal bevægelsesfrihed til at udføre dit arbejde.

  Vandtætte softshell jakke med gode funktioner

  For yderligere at forhindre vandindtrængning er nogle modeller fri for sømme på skulderen, hvor regn har tendens til at samles. Fælles for vores softshell jakker er, at de er udstyret med flere funktionelle lommer. Nogle har også en brystlomme med lodret lynlås, der giver nem adgang til lommens indhold – perfekt til telefonen. Derudover findes vores softshell jakker i mange forskellige farver – inklusiv de fluorescerende, der bruges til sikkerhedstøj. Nogle modeller har mørkt stof på steder, der ofte udsættes for snavs. Så syner jakken ren i længere tid.