Undertrøjer

  Hos MASCOT bliver du godt klædt på fra inderst til yderst. Til det inderste lag finder du et bredt udvalg af undertøj i mange forskellige kvaliteter, materialer, pasformer og anvendelsesmuligheder.

  Et bredt udvalg

  MASCOT tilbyder et bredt sortiment af undertrøjer til forskellige behov. Du finder blandt andet undertrøjer med korte ærmer, der er gode i overgangsmånederne, samt undertrøjer med lange ærmer – perfekt til det inderste lag, når du skal holde varmen i den kolde tid. Undertrøjerne fås i en række neutrale farver som hvid, sort, antracit og marine. Du finder ligeledes undertrøjerne i forskellige pasformer, så du kan vælge den pasform, der passer dig bedst. Modellerne er super elastiske og passer til både mænd og kvinder.

  Materialer i høj kvalitet

  Med en let og svedtransporterende undertrøje, kan du nemt holde dig tør hele arbejdsdagen. MASCOTs undertrøjer er designet funktionelle, lette materialer. Nogle er frem for alt svedtransporterende. En stor del er i tillæg isolerende. Og så er der også varianter med eksempelvis hurtigttørrende og/eller antibakterielle egenskaber. Alt sammen for at sikre, at du undgår afkøling af kroppen eller andet ubehag, når du arbejder i et højt tempo, og at du samtidig kan bevare en god kropstemperatur gennem arbejdsdagen.

  Høj komfort og stor bevægelsesfrihed

  MASCOTs undertrøjer er designet med komfort og bevægelsesfrihed for øje. Undertrøjerne fås i en moderne pasform, der følger alle kroppens bevægelser tæt. Undertrøjerne er designet i et elastisk og fleksibelt materiale for at give dig høj bevægelsesfrihed gennem hele arbejdsdagen. En del af MASCOTs undertrøjer er sømløse uden labels og vaskeanvisninger, så du undgår generende mærker, når du arbejder.