Jakker

    MASCOT har et bredt sortiment, når det kommer til overtøj. Her finder du blandt andet softshelljakker, pilotjakker, fleecejakker og regnjakker. Alle jakker er kvalitetstestet og designet efter dine behov, og du kan let finde modeller med særlige certificeringer, der sikrer dig mod kulde, vand og varme. Ligegyldigt hvilken industri og hvilket miljø, du arbejder i, har MASCOT et udvalg af jakker, som passer til netop dine ønsker. Har du behov for synlighed på din arbejdsplads, har vi også fluorescerende arbejdstøj, der er afgørende for din sikkerhed.

    Mix og match i de forskellige serier

    Alle produkter fra MASCOT er inddelt i serier, som hver især har unikke kendetegn og kvaliteter, der varierer alt efter slutbrugeres behov. Måske har du ét behov til dit overtøj, og et andet til dine bukser? Hos MASCOT kan du frit vælge, om du ønsker at kombinere din MASCOT-jakke med produkter fra den samme serie, eller om du ønsker at kombinere på kryds og tværs.

    Kvalitetstestet af MASCOT

    MASCOT anvender langt over 100 forskellige materialer i processen for at skabe den bedst mulige arbejdsbeklædning, og det gælder naturligvis også for MASCOTs jakker. Derfor vil du i vores sortiment altid finde produkter af høj kvalitet, der blandt andet testes for slidstyrke i MASCOTs eget testcenter. Især funktionalitet er i højsædet, når det handler om jakker. MASCOT afprøver overtøjet i tæt samarbejde med slutbrugeren for at give dig den bedst mulige oplevelse - TESTED TO WORK.