Poloshirts

    Ønsker du et formelt udtryk, og samtidig en høj funktionalitet af dit arbejdstøj? Hos MASCOT præsenteres et bredt sortiment af Poloshirts, som er det perfekte valg for dig, der ønsker at fremstå professionelt i mødet med dine kunder. Kvaliteten fås i forskellige klasser alt efter dine behov. MASCOT har Poloshirts i højeste kvalitet, hvor især slidstyrke, formstabilitet og farveægthed er i fokus, og andre produkter, hvor især prisen er yderst konkurrencedygtig. Selvfølgelig finder du også overdele, der ligger lige i midten med en fornuftig kvalitet til en fornuftig pris. Lige meget hvilket behov du har, finder du det rette match her. Poloshirts fra MASCOT egner sig nemlig både til kontor, byggeri og værksted.

    Styrk din virksomhedsprofil

    På langt de fleste produkter hos MASCOT, er der plads til logotryk eller broderi. Det samme gælder Poloshirts. På denne måde kan du sørge for, at din virksomhedsprofil altid står skarpt og tydeligt. Logotryk på arbejdstøj er en god mulighed for at skabe gratis reklame og kendskab, som kan give stor værdi for dig og din arbejdsplads.

    Har du en specifik farve, der passer til din virksomheds logo og identitet? Med op til 23 forskellige farver pr. style, finder du et bredt sortiment at vælge ud fra. Produkterne findes både i ensfarvet, tofarvet og med print. Hos MASCOT er det vigtigt, at tøjet kan bæres af alle. Eksempelvis leveres Poloshirts både i en herre- og damepasform.