Kitler

    Har man arbejde, hvor man jævnligt bliver udsat for stænk fra olie samt andet smuds, er en kittel ofte en god løsning. Med en slidstærk kittel fra MASCOT kan du holde det værste snavs væk fra dig og dit tøj. Kitlerne består nemlig alle af 65% polyester, som gør dem hårdføre mod kemikalier. Samtidig har de en række andre egenskaber, som også gør dem velegnede til arbejdsbrug.

    En kittel skal kunne bruges uden over andet tøj, og derfor har MASCOTs kitler en rummelig pasform. Der er placeret et læg i ryggen, så pasformen syner mere tætsiddende, samtidig med at bevægelsesfriheden er sikret. Slidserne i siderne bidrager yderligere til denne bevægelsesfrihed. MASCOT® Gladstone har desuden ergonomiske ærmer med slids i, der gør det muligt at smøge ærmerne op. En kittel er per definition på længde med en frakke, men har du brug for ekstra beskyttelse over lårene, er MASCOT® Washington en ekstra lang model.

    En kittel tjener som det yderste lag på dit arbejdstøj, og derfor er der tilføjet både forlommer, brystlommer og inderlommer til modellerne. Den ene af brystlommerne på MASCOT® Parma er endda en kombineret telefon- og penlomme. Her er klappen til telefonlommen regulerbar, så lommen kan passe perfekt til din mobiltelefon. Lommerne er enten med skjulte trykknapper eller helt uden knapper eller lynlås, så de ikke ridser dine omgivelser. Det samme gør sig gældende for selve kitlens lukning, der på alle modellerne er med skjulte trykknapper.