Regnbukser

    Med udendørs arbejde kommer risikoen for at skulle arbejde i regnvejr med jævne mellemrum. For hverken at måtte holde en ufrivillig pause indtil regnen er ovre eller trodse vejret og derved blive gennemblødt, har du brug for vandtæt arbejdstøj. Dette kan MASCOT hjælpe dig med. MASCOT® AQUA er en serie med slidstærkt regntøj, hvori du blandt andet kan finde regnbukser.

    MASCOT har mange regnbukser i sortimentet, der er certificeret vind- og vandtætte samt åndbare efter standarden EN 343. Dette vil sige, at du får optimal beskyttelse mod vind og vejr, samtidig med at fugt bliver ledt væk fra kroppen. Som resultat forbliver du tør inde under dine regnbukser hele dagen. Alle modellerne har elastik og snøreregulering i taljen, så bukserne slutter tæt uanset størrelsen.

    For høj funktionalitet er der føjet forskellige funktioner til regnbukserne. Alle modellerne kan bruges uden på tykke støvler, idet de ved foden enten har trykknapregulering eller en ekstra lang lynlås med vindfang. Netop denne model har også adgang til benklæderne inden under, så man kan tilgå lommer uden at skulle tage sine regnbukser af. Du kan finde regnbukser i farverne sort, marine og grøn samt i fluorescerende orange og gul med reflekser, og de kan matches med lige den overdel, der passer dig.