Brancher

Alle fag og erhverv har forskellige behov og stiller forskellige krav til deres arbejdstøj og fodtøj. Hos MASCOT tilbyder vi arbejdstøj til forskellige segmenter og fag, så det er muligt at vælge arbejdsbeklædning i henhold til den specifikke arbejdsopgave eller fag. Du finder produkter i mange forskellige materialer med hver deres egenskaber, med forskellige pasformer og med diverse, smarte funktioner og detaljer. Det giver dig mulighed for at vælge arbejdstøj, der først og fremmest lever op til din branches krav, men som samtidig passer til netop dine behov.

Her finder du et overblik over de mange fag og erhverv, som MASCOT har specialdesignet produkter og beklædningskollektioner til. Få inspiration og forslag til din arbejdsbeklædning.

Håndværk og let byggeri - Piktogram

Håndværk og let byggeri

Gå efter dette symbol, hvis du er ansat inden for håndværksfag som fx tømrer, elektriker, maler, montør etc.

Læs mere og se produkterne

Tungt byggeri og anlæg - Piktogram

Tungt byggeri og anlæg

Gå efter dette symbol, hvis du er ansat som entreprenør, vejarbejder eller arbejder med nedbrydning eller andre lignende fag.

Læs mere og se produkterne

Let industri og logistik - Piktogram

Let industri og logistik

Gå efter dette symbol, hvis du er ansat inden for brancher relateret til fx elektronik, montage, produktion, lager og transport.

Læs mere og se produkterne

Sort industri - Piktogram

Sort industri

Gå efter dette symbol, hvis du arbejder med fx metalbearbejdning, i maskinproduktion eller i en smedevirksomhed.

Læs mere og se produkterne

Offshore og vindindustri - Piktogram

Offshore og vindindustri

Gå efter dette symbol, hvis du har behov for sikkerhedsprodukter til offshore, vindindustrien og andre brancher.

Læs mere og se produkterne

Levnedsmiddel og produktion - Piktogram

Levnedsmiddel og produktion

Gå efter dette symbol, når der skal findes produkter til levnedsmiddelindustrien og andre brancher, hvor høj hygiejne og vaskbarhed (industrielt) er i fokus.

Se produkter

Corporate Wear - Piktogram

Corporate Wear

Gå efter dette symbol, hvis du leder efter profilerende produkter til fx konsulent-, salgs- og servicejobs og andre erhverv, hvor det præsentable look er i fokus.

Læs mere og se produkterne

Få de funktioner, du har brug

Pasformen er ikke eneste, du skal være opmærksom på, når du køber arbejdstøj. Arbejder du eksempelvis som håndværker, har du brug for mange lommer og stropper til opbevaring af værktøj. Arbejder du derimod i industrien, har du brug for, at dit arbejdstøj holder pasform og farve selv efter mange vaske, også selv om det udsættes for en industriel vaske- og tørringsproces. Arbejder du inden for servicebranchen, stilles der store krav til dit professionelle udtryk. Ligegyldigt hvad du og dine medarbejdere efterspørger, kan I finde det hos MASCOT. Leder du efter produkter med særlige certificeringer eller egenskaber, så brug den avancerede produktsøgning for at finde tøj, der modsvarer netop dine ønsker.

Jeans med hængelommer - Miljø
MASCOT® HARDWEAR - T-shirt, Bukser & Bælte - Miljø
Miljø - EN ISO 20471 - Arbejdsbeklædning
MASCOT® HARDWEAR Arbejdsbukser - Mand - Miljø
Lager - Mand - Arbejdstøj
Arbejdsbeklædning Rød/Marineblå
Byggeplads - Arbejde - MASCOT® ADVANCED
MASCOT® SAFE SUPREME - Fluorescerende orange Beklædning
2 Mænd & 2 Kvinder - Kontormedarbejder
Fabrik - 2 Kvinder - Koboltblå Arbejdstøj
Jakke & Bukser Hvid - 4883C1E1-D6A9-48A5-B6D7-BF24CE4AECA2 - Miljø - MASCOT® UNIQUE
MASCOT® UNIQUE Grøn - Jakke & Bukser - Miljø
MASCOT® SAFE YOUNG - Arbejdsjakke Fluorescerende rød - Mand - Miljø

Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko til et væld af fag inden for byggeri, håndværk, industri, logistik og service. Arbejdstøjets funktioner, stofkvalitet, farve og udtryk afhænger af netop det miljø og de opgaver, du arbejder med. Det er derfor altafgørende, at du vælger den specialiserede beklædning til netop dit fag, hvis du vil yde maksimalt gennem en hel arbejdsdag.

Har din virksomhed særlige ønsker til arbejdstøj, og som I ikke kan finde i vores standardsortiment, så tilbyder MASCOT at skræddersy tøjet præcis efter jeres anvisninger.