Offshore og vindindustri

  Arbejder du inden for offshore og vindindustri, er det vigtigt, du er klædt sikkert på til opgaven. MASCOT har et stort udvalg af sikkerhedstøj og -sko, der er udviklet til netop din branche. Du finder blandt andet beklædning relateret til montering, vedligeholdelse eller produktion af vindmøller. Samtidigt finder du vind- og vandtæt arbejdstøj til de dage, hvor arbejdet foregår udendørs under skiftende vejrforhold.

  Maksimal synlighed

  Inden for offshore og vindindustri er høj synlighed og sikkerhed særdeles vigtigt. Du finder derfor et stort udvalg af hi-vis beklædning, som er godkendt i henhold til 20471. Når du er sikkert klædt på, kan du koncentrere dig om dit arbejde, hvad enten du arbejder på en boreplatform med montage eller transport af vindmøller.

  EN 61482-2

  Inden for offshore og vindindustri finder du også arbejdsbeklædning, som er certificeret i henhold til IEC-61482-2. Arbejdsbeklædning med denne certificering beskytter dig mod termiske farer fra elektriske lysbuer. Det er særligt vigtigt for dig, der arbejder med montage eller vedligeholdelse af vindmøller at være iklædt brandhæmmende arbejdstøj, som er lysebue-godkendt. Lag-på-lag beklædning samt ekstra beskyttelsesudstyr (handsker, hjelm etc.) er med til at øge din beskyttelse yderligere.

  Sikkerhedsfodtøj

  Hos MASCOT finder du også sikkerhedsfodtøj til offshore og vindindustri. Du finder hårdføre, robuste sikkerhedssko i skind, der er velegnede til krævende miljøer. Vælg mellem -støvler, -støvletter eller sikkerhedssko alt efter dit behov.