Boa® Fit System

Boa® Fit System er et innovativt lukningssystem, der garanterer et solidt fodfæste når du træder i sikkerhedsfodtøjet. MASCOT tilbyder sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandler hvori Boa® Fit System er integreret.

Med på Boa® Fit System, sikrer du dig en komfortabel og stabil pasform – hele dagen. Det finjusterbare hjul gør det nemt at håndtere lukningssystemet, der optimerer pasformen og eliminerer prespunkter. De stærke letvægts-snører skaber en kraftfuld og fleksibel wire. Systemet kan håndteres med én hånd, og det er dermed nemt at justere skoene i løbet af arbejdsdagen. På samme måde er det hurtigt og effektivt at komme i og ud af skoene. Boa® Fit System holder! Derfor udlodder Boa® livstidsgaranti på alle Boa® Fit skiver samt snører på produkter, hvorpå disse er integreret.

Kombinationen af Boa® Fit System og MASCOTs design giver dig de bedste forudsætninger for sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler, der sidder perfekt og holder længe.

Produkter ()

Hvordan virker det?

Boa® Fit System er et effektivt lukningssystem, der er nemt at bruge i hverdagen. Ved brug af Boa® Fit System sparer du tid, hver gang du skal i eller ud af dine sikkerhedssko, -støvler eller –sandaler. Det kræver kun tre hurtige bevægelser.

  • For at starte justeringen af skoen skal du trykke den runde skive ned.

  • Derefter drejer du skriver med urets retning for at stramme skoen til, og dermed skabe din ideelle pasform.

  • For hurtigt at løsne skoene igen, løfter du blot i skiven, og snørerne vil løsne sig. Du vil nu kunne komme nemt og ubesværet ud af fodtøjet.

 

The Boa Fit SystemDu skal være opmærksom på, at Boa® Fit System indeholder metal, og fodtøjet er derfor samlet set ikke egnet til personer, der efterspørger metalfri sko.

Fordele ved Boa® Fit Systemet:

  • Med Boa® Fit System holder din justering af skoene, og de vil derfor ikke løsne sig igennem dagen.
  • Hjulet på Boa® Fit System kan finjusteres.
  • Ved blot tre hurtige bevægelser kan du komme både i og ud af dit sikkerhedsfodtøj.
  • Boa® Fit System afviser vand, mudder og is.