BOA® Fit System

  BOA® Fit System logo

  BOA® Fit System giver fodtøjet en god pasform og et solidt fodfæste. BOA® består af en justerbar drejeknap, stærke letvægtssnørebånd og friktionsfri snørehuller. I MASCOTs sortiment finder man sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler med BOA®.

  BOA® er din garanti for en optimal og stabil pasform – hele dagen. Fodtøjet tilpasses med drejeknap til at justere fodtøjet, hvor et let løft af drejeknappen løsner snørebåndet igen. BOA® Fit System forbedrer blodcirkulationen i fødderne ved at eliminere prespunkter i fodtøjet. Det sikrer en høj komfort og effektivitet i arbejdet.

  Fordele ved BOA® Fit System

  BOA® er fremstillet af slidstærke materialer, der er testet under ekstreme forhold. Det garanterer en høj ydeevne i alle miljøer. Derfor er der også garanti på BOA® Fit System drejeknapper og snørebånd under hele levetiden for det produkt, de er integreret på. Garantien gælder kun, hvis fodtøjet er fuldt funktionsdygtigt.

  BOA® Fit System – hurtig og ubesværet præcision

  1. Pres hjulet ned for at aktivere systemet.
  2. Drej på hjulet for at snøre skoen til den perfekte pasform. Hjulet fikserer snørerne, mens du drejer.
  3. Løft hjulet for at løsne snørerne øjeblikkeligt.

  The Boa Fit System

  Kombinationen af BOA® og MASCOTs design giver de bedste forudsætninger for sikkerhedsfodtøj, der sidder perfekt og holder længe.