EN 14404

  Arbejde i knælende positioner er en stor belastning for kroppen og i særdeleshed dine knæ. Derfor er det vigtigt, at benytte den rigtige form for knæbeskyttelse, der er placeret optimalt på dine knæ. Ved at kombinere knæbeskyttelse certificeret efter EN 14404 med benklæder med en ergonomisk pasform, er du garanteret den bedste beskyttelse gennem din arbejdsdag.

  EN 14404

  MASCOTs knæpuder giver dig uovertruffen beskyttelse

  Godkendt efter EN 14404, type 2, klasse 1

  Godkendt efter type 2: Fastgjort i lommer på buksebenene eller er permanent fastgjort i bukserne.

  Godkendt efter klasse 1: Egnede til brug på fladt gulv, hvor genstande over 1 cm. i højden ikke sædvanligvis forekommer. Yder beskyttelse mod gennemtrængning på min. 100 N.

  EN 14404 er en europæisk standard, der er udviklet for at sætte krav til knæbeskyttere, for derved at beskytte brugerens knæ bedst muligt. Knæbeskyttere bliver testet ud fra forskellige krav som eksempelvis stødabsorbering, evnen til at fordele trykket over hele overfladen i knælende positioner samt til at modstå skarpe eller spidse objekter i at trænge gennem stoffet.

  For at opnå beskyttelse i henhold til EN-normen, EN 14404, kan du anvende MASCOTs knæpuder i de hertil hørende certificerede arbejdsbukser. Certificeringen opnås kun ved at kombinere certificerede knæpuder med de bukser, de er certificeret sammen med. MASCOTs knæpuder er certificeret i henhold til EN 14404, type 2, klasse 1, som udgør knæbeskyttere fastgjort i bukserne i dertil hørende lommer, og som er egnet til arbejde i knælende positioner. Det er med til at give dig den bedste beskyttelse gennem en arbejdsdag på knæene. Nogle af MASCOTs knæpuder kan ydermere afkortes, så de passer til alle typer bukser, samtidig med at de bibeholder EN 14404 certificeringen.

  Ved anvendelse af MASCOTs knæpuder opfyldes kravene i henhold til EN 14404.