Teknologier

  Det er vigtigt at vælge de rette materialer til dit arbejdstøj, så du får det allerbedste arbejdstøj til netop dig og din arbejdssituation. Se nærmere på de forskellige materialer her og få ideer til, hvad du skal gå efter til dit arbejdstøj.

  MASCOT Teknologier

  MASCOT har udviklet sine egne tekstilbrands for at kunne tilbyde de bedste produkter til dig. Nedenfor får du oplysninger omkring de forskellige brands egenskaber og fordele, så du ved, hvad du skal gå efter.

  CLIMASCOT® logo

  Hold varmen med CLIMASCOT®-fór

  Få fuldt udbytte med fór af mærket CLIMASCOT® Lightweight Insulation. Ud over en særdeles høj isoleringsevne får du med CLIMASCOT® et åndbart letvægtsmateriale, der fylder meget lidt, når det presses sammen. Under fremstillingen af CLIMASCOT® er der brugt genanvendt polyester for at tilgodese miljøet og genbruge flest mulige ressourcer. Således er CLIMASCOT® fórmateriale lavet af 35 % genanvendt polyester.

  Læs mere

  MASCODRY® logo

  Kom ordentligt af med fugten

  Du afgiver masser af varme og fugt, når du bevæger dig. Fugten skal helst ledes bort fra kroppen, så du ikke får fornemmelsen af at være gennemblødt, idet dette nemt fører til en uhensigtsmæssig afkøling af kroppen. Det rette tøj kan hjælpe dig til at bibeholde en komfortabel fornemmelse selv under et højt aktivitetsniveau, fordi det lynhurtigt leder fugt væk fra kroppen. MASCOT har beklædning af materialet MASCODRY®, som klarer dette for dig. Så kan du koncentrere dig om arbejdet i stedet.

  Se produkter

  Bearnylon® logo

  Slidstyrke i kulden

  Bearnylon® er vand- og smudsafvisende, ekstremt slidstærkt og anvendes primært som ydermateriale på MASCOTs vinterbeklædning. Bearnylon® giver produkterne lang levetid og har isolerende egenskaber, når det kombineres med for i beklædningen.

  Se produkter

  MASCOTEX® logo

  Perfekt værn mod vind og vand

  Til hverdage med regn i store mængder har du brug for beklædning i MASCOTEX®. MASCOTEX® er en metervare med et åndbart laminat på bagsiden, som gør materialet vandtæt. Det er certificeret efter EN 343, som er den europæiske norm for beskyttelse mod regn. Når MASCOT® laver beklædning i MASCOTEX®, påvarmes en forseglende tape på alle sømme fra bagsiden. På den måde sikres, at dit MASCOTEX®-produkt er 100 % vandtæt. Og så er det samtidigt åndbart, så du kan sætte turbo på aktivitetsniveauet.

  Se produkter

  PyroPro® logo

  Beskyttelse mod flammer og gløder

  PyroPro® er MASCOTs antistatiske, syrebeskyttende og flammehæmmende stofkvalitet, som anvendes i MASCOT® MULTISAFE. Den henter sine flammehæmmende egenskaber fra en kemisk efterbehandling. Metervaren beskytter også mod lysbue og lejlighedsvis svejsning. Produkter syet i denne metervare er godkendt efter EN ISO 11612 (A1, B1, C1, E1), EN ISO 14116 (indeks 3/50x75° C), EN 1149-3, EN 1149-5, ENV 50354/EN 61482-1-2 (klasse 1), EN ISO 11611 og EN 13034.

  Se produkter

  Thermax® logo

  Maksimal beskyttelse mod kulde

  Thermax® er et isolerende, trelags materiale udviklet af MASCOT®. MASCOT® anvender primært Thermax® i termoundertøj, og stoffet er meget varmeisolerende. Stofkvaliteten er udviklet til brug i selv meget lave temperaturer samt til stillesiddende arbejde i kølige omgivelser. Det er konstrueret, så indersiden af polyester kanaliserer fugten fra kroppen ud til bomulds- og modalfibrene i det yderste lag, så din hud altid føles tør. De yderste lag af stoffet er desuden isolerende og hjælper til at holde varmen.

  Se produkter

  MASCOLAYER® logo

  MASCOLAYER® sømværn

  MASCOLAYER® sømværnet er et tekstilsømværn, der garanterer beskyttelse mod søm og spidse genstande nedefra. Denne type sømværn er yderst fleksibelt, blødt og let. Fordelene ved MASCOLAYER® sømværnet er, at fodtøjet bliver mere fleksibelt, og det yder en god beskyttelse mod kulde og varme, hvilket øger komforten for brugeren. Da MASCOLAYER® sømværnet er et tekstilsømværn, kan man få en 100% metalfri sko, der hverken er varme- eller kuldeledende.

  Se produkter

  Arbejdstøj

  MASCOT udvælger nøje de tekstilbrands, der anvendes i arbejdstøjet. Hver tekstilbrand er udvalgt ud fra dets helt særlige egenskaber for at tilbyde dig den absolut bedste kvalitet. Du kan læse nærmere om de forskellige brands og deres fordele og egenskaber nedenfor.

  Dyneema® logo

  Stærkere end stål

  Nogle situationer kræver ekstraordinær slidstyrke. Ved at anvende Dyneema® i knælommematerialet kombinerer MASCOT egenskaber som stretch og ekstrem slidstyrke med en lav vægt. Den ultrastærke og meget holdbare fiber Dyneema® hjælper til, at knælommernes holdbarhed forøges samtidig med, at komforten i knælende situationer bibeholdes.

  Læs mere

  CORDURA® logo

  Til hverdagens slid

  Høj slidstyrke er alfa omega, når der bliver arbejdet igennem i et højt tempo. Hængelommer og tommestoklommer skal kunne klare mosten, når værktøj, stifter og skruer tages ud og puttes i lommerne utallige gange i løbet af en dag. MASCOT sikrer blandt andet slidstyrken med en massiv brug af CORDURA® på alle udsatte steder, som fx på knælommer, hængelommer og tommestoklommer. CORDURA® er nemlig syv gange stærkere end bomuld. Vi anvender både 1000D CORDURA® (kvalitet 11) og den lettere 500D CORDURA® (kvalitet 12).

  Læs mere

  COOLMAX® logo

  Førende i fugtudledning

  COOLMAX® er førende på markedet, hvad angår fugttransport. Derfor anvendes COOLMAX® hos MASCOT i beklædningsdele, som bæres helt tæt på huden. COOLMAX® optager hurtigt fugten fra huden og fordeler den på et større område og videre ud i de næste lag tøj. Huden føles aldrig fugtig, og man undgår uhensigtsmæssig afkøling af kroppen. Vælg produkter der kombinerer COOLMAX® og uld (kvalitet 871) for at få både effektiv svedtransport og ekstra isolering. Produkter med indhold af COOLMAX® er bløde, nemme at vaske og hurtigttørrende.

  Se produkter:
  COOLMAX®COOLMAX® PROCOOLMAX® ALL SEASON

  LYCRA® logo

  LYCRA®

  LYCRA® tilføjer komfort, pasform, formstabilitet, holdbarhed og bevægelsesfrihed. LYCRA® kan strækkes op til syv gange dets oprindelige længde, og genopretter sin oprindelige længde, når strækket løsnes. LYCRA® giver stabilitet og holder sokken på plads på foden.

  Se produkter

  Sikkerhedsfodtøj

  Med MASCOTs sikkerhedsfodtøj er du optimalt beskyttet, hvis uheldet skulle være ude. MASCOT har nøje udvalgt de fodtøjsbrands, som indgår i sikkerhedsfodtøjet for at tilbyde det bedste fodtøj til dine fødder. Se nærmere på de forskellige brands og få ideer til, hvad du skal vælge.

  BOA® Fit System logo

  BOA® Fit System

  BOA® Fit System giver fodtøjet en god pasform og et solidt fodfæste. BOA® består af en justerbar drejeknap, stærke letvægtssnørebånd og friktionsfri snørehuller.

  Læs mere

  XL EXTRALIGHT® logo

  XL EXTRALIGHT®

  XL EXTRALIGHT® er et ekstraordinært let og slidstærkt skummateriale, der bruges til såler. Skummaterialet er stærkt, fleksibelt og stødabsorberende, hvilket bidrager til en enestående komfort i hvert skridt. Såler af XL EXTRALIGHT® er optimalt affjedrende og har samtidig en sålprofil med et godt greb i underlaget, så du står godt fast og skrid modvirkes.

  Læs mere

  SympaTex® logo

  SympaTex® membran

  Fodtøj med SympaTex® er åndbart og vandtæt. For at normen for vandtæt fodtøj overholdes, skal fodtøjet kunne holde vand ude i mindst 12 timer. SympaTex® overholder denne norm.

  Se produkter

  Thinsulate™ logo

  Thinsulate™ Insulation

  Thinsulate™ Insulation er en isolerende membran, som er åndbar, vandskyende og holder dine fødder varme.

  Se produkter