Forhandlere

  Vi tilbyder mange værktøjer til dig som MASCOT-forhandler. Har du brug for en snak om vores produkter, de mange online-løsninger eller andet, så kontakt din lokale sælger eller en af vores kolleger på hovedkontoret. Ønsker du, at en af vores sælgere kommer fordi din butik til et besøg eller præsentation af produkter, så ring til os og lav en aftale.

  Kunne du tænke dig at sælge arbejdstøj og sikkerhedssko af højeste kvalitet fra en af Europas førende producenter? Så bliv MASCOT-forhandler!

  Har du en kunde, som kræver lidt ekstra, så er du også meget velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan assistere dig med servicemuligheder og tilrettelæggelse af sortiment i samarbejde med dig.

  Værktøjer til at øge dit onlinesalg

  MASCOT® DropShipping - Logo

  Tilbyd alle MASCOT-produkter i din onlineshop

  1+ medarbejder hos kunden
  Med MASCOT® DropShipping kan du sælge alle MASCOTs produkter via jeres egen, nuværende online-shop. MASCOT står for lagerføring og forsendelse af varer til jeres kunder på vegne af jer. Slip for håndtering, spar tid, og øg mulighederne for online salg.

  Læs mere

  MASCOT® Webshop

  Få en professionel onlineløsning med din egen webshop

  1-25 medarbejdere hos kunden
  Med MASCOT® WebShop får I jeres helt egen webshop med alle MASCOT-produkter. Webshoppen leveres og vedligeholdes af MASCOT, og MASCOT står for lagerføring og forsendelse af varer til jeres kunder på vegne af jer. Du kan selv markedsføre din platform, ligesom fakturaen vil komme fra dig.

  Læs mere

  MASCOT® SmartStore

  Brugervenligt administrationssystem til arbejdstøjsbestillinger

  10+ medarbejdere hos kunden
  I MASCOT® SmartStore kan dine kunder selv indtaste deres bestillinger, så du slipper for bøvlet med at samle ordrer og sende dem til os. Du sætter kunden op i shoppen og klarer faktureringen.

  Læs mere

  Markedsføring af MASCOTs produkter i din butik

  MASCOT® Shop in Shop

  Præsenter MASCOT-produkterne på en professionel måde

  Se udvalget af plakater, bannere, kampagneprodukter og point of sales-materialer. Bestil til din butik for at øge salget!

  Læs mere

  MASCOT® MediaPortal - logo

  Samlet fotobibliotek inklusive videoer og logoer

  Hent produktbilleder, miljøbilleder, logoer og meget andet til brug på din hjemmeside, i salgsmaterialer eller til dine sociale medie-platforme.

  MASCOT® MediaPortal

  Værktøjer til køb, administration og statistik

  MASCOT® B2B Shop - logo

  Bestil MASCOT-produkter hurtigt og nemt

  Bestil produkter med få klik i MASCOTs online shop, som er udviklet særligt til dig, der er MASCOT-forhandler. Din bestilling behandles og sendes af sted inden for 24 timer og leveres hurtigst muligt til dig.

  Læs mere

  MASCOT® DistributorPortal - logo

  Få overblikket over dine informationer, ordrer og fakturaer

  Brug MASCOTs forhandlerportal, når du ønsker at se jeres fakturaer, følgesedler eller ordrebekræftelser. Du kan også tjekke den aktuelle lageroversigt, finde ekstra attraktive tilbud på udgåede varer og meget mere.

  Læs mere

  Er du ikke allerede oprettet som bruger af vores forhandlerværktøjer, så kontakt os, så du kan få gavn af de mange fordele og genveje i din dagligdag.

  MASCOT er en international, familieejet arbejdstøjsproducent, der udvikler og producerer arbejdstøj og sikkerhedssko til et væld af fagfolk inden for brancher som byggeri, håndværk, transport, logistik og industri. Vores mission er at give dine kunder verdens bedste arbejdstøj! Derfor er ambitionerne og engagementet stort hos os. En afgørende del af vores strategi er at teste og kontrollere alt fra metoder til stof og færdige produkter. Det er derfor, at vi kalder vores arbejdstøj TESTED TO WORK! Vi producerer selv størstedelen af arbejdstøjet på egne CSR-certificerede fabrikker i Vietnam og Laos. Det garanterer dig arbejdstøj med socialt ansvar.

  Som MASCOT-forhandler får du:

  • Prisbelønnende produkter. Vælg mellem mere end 700 produkter i op til 27 farver og lige præcis den størrelse, dine kunder efterspørger.
  • Effektive, brugervenlige bestillingsplatforme og serviceløsninger. Fejlfrit og hurtigt.
  • Hurtig levering. Fra et fuldautomatisk logistikcenter med mere end 5 millioner produkter på lager
  • Frihed til at tilpasse din samhandel med MASCOT, som du ønsker
  • Egen MASCOT-sælger i dit lokalområde. Åben dialog, personlig kontakt og støtte fra vores team, når du har brug for det.
  • Attraktive kampagner og salgsmuligheder.
  • Salgsfremmende marketingmaterialer. Kataloger, brochurer, plakater, magasiner og sales promotion leveret til din butik til gavn for dit salg.
  • Hjælp til vejledning af dine kunder, udbud etc.

  Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for at være en del af vores forhandlernetværk.