En global arbejdstøjsløsning

  Enkel administration af jeres globale arbejdstøjsløsning.

  En global arbejdstøjsløsning

  Spar tid og penge på administration med en global aftale

  Arbejder jeres virksomhed i flere lande? MASCOT kan gøre indkøbet af arbejdstøj mere enkelt, da vi tilbyder én indkøbsløsning til jeres virksomhed – globalt.

  I stedet for lokale indkøbsaftaler på lande eller afdelingsniveau kan I høste fordelene ved en fælles indkøbsaftale. Med en global aftale minimerer I administrationstiden og får en ensartet service og bestillingsløsning på tværs af virksomheden. Derudover sikrer I en ensartet virksomhedsprofil gennem et fælles produktsortiment.

  Hos MASCOT får I en central kontaktperson, der håndterer jeres globale indkøbsaftale og som har et indgående kendskab til jeres branche. Det sikrer en ensartet håndtering lige fra den første samtale til bestilling, levering, genbestilling og serviceløsninger.

  Selvom I har en global aftale, så har I muligheden for at arbejde lokalt. MASCOT har egne sælgere i 20+ europæiske lande og et stort netværk af forhandlere i hele Europa og resten af verden. Med MASCOT får I en strømlinet global aftale tilpasset lokale forhold.

  Enestående koncept for multinationale virksomheder

  MASCOT tilbyder en enkel arbejdstøjsløsning til multinationale virksomheder på tværs af grænser. Hvis jeres virksomhed har mere end 1000 arbejdstøjsbrugere internationalt, vil I kunne opnå alle fordelene ved at have én kontaktperson hos MASCOT.

  MASCOT håndterer jeres globale arbejdstøjsløsning

  • Hurtig, fejlfri levering i hele verden – med minimal administration
  • Central projektledelse med én kontaktperson på tværs af grænser
  • Stort forhandlernetværk i hele Europa og forhandlere i hele verden
  • Ensartet kvalitet, produktsortiment og service

  Kontakt MASCOTs Global Key Account team, der er dedikeret til at håndtere store multinationale virksomheder.