Individuelle produkttilpasninger

  Mere end et standardsortiment til rådighed

  Individual design

  Er I en større virksomhed med individuelle behov, der ikke dækkes af MASCOTs standardsortiment? Så er det måske en mulighed, at I benytter jer af muligheden for at få en skræddersyet MASCOTløsning til jeres medarbejdere. Måske har I brug for specialstørrelser, en ekstra lomme til et bestemt værktøj, noget andet stof eller en anden farve. Eller måske er det en eller flere helt nye produkttyper eller modeller, I ønsker at få lavet. Det hele er muligt, og vi stiller eksperter til rådighed, så vi sammen finder den løsning, der passer jer allerbedst.

  Individual fitting

  Hos MASCOT kategoriserer vi de mange typer af individuelle produkttilpasninger lidt forskelligt alt efter, hvor omfattende ændringerne er. Der vil for nogle typer specialfremstillede varer være et minimummængde af produkter, der skal bestilles, og leveringstiden er naturligvis længere end på standardvarer. Dette aftales individuelt fra ordre til ordre.

  Individual products

  Har I behov for specialordrer eller andre individuelle tilpasninger? Tag kontakt til din vanlige kontaktperson hos MASCOT eller din forhandler. Han/hun kan lede dig videre, så I kan få præcis det arbejdstøj, der matcher jeres behov.