Arbejdstøj

  Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af arbejdstøj med fokus på høj kvalitet til både mænd og kvinder. Arbejdstøjet henvender sig til mange forskellige brancher heriblandt håndværk, service, transport og industri. MASCOTs arbejdstøj er Tested to Work gennem brugertests, laboratorietests og kvalitetskontrol, hvilket sikrer dig, at du får det bedste arbejdstøj med fokus på komfort, pasform, kvalitet og design.

  Forskellige materialer til forskellige behov

  Hos MASCOT tilbyder vi produkter, der passer til dine behov uanset profession. Uanset om du søger arbejdstøj, du kan bevæge dig i, holde varmen i, eller som har en høj slidstyrke, så finder du det hos MASCOT. MASCOTs sortiment rummer blandt andet arbejdstøj i ultimativt strækstof, der er et fleksibelt, let og slidstærkt materiale. Strækstoffet følger nemt dine bevægelser og sikrer dig en ultimativ bevægelsesfrihed. Hos MASCOT finder du desuden stofkvaliteter fra blandt andre TENCEL®, COOLMAX®, CORDURA® og mange flere.

  Certificeret sikkerhedsbeklædning

  MASCOT har et stort udvalg af certificeret sikkerhedstøj, fordi vi går op i, at du bliver klædt korrekt på til dit arbejde. Uanset om dit job kræver arbejdstøj, der kan holde dig varm, tør, synlig og sikker eller beskyttet mod solens skadelige UV-stråler, så finder du det hos MASCOT. Du finder desuden et bredt udvalg af produkter, som kan klare industrivask og -tørring.

  Du vil med sikkerhed kunne finde noget lækkert arbejdstøj, sikkerhedssko eller andet i MASCOTs brede produktsortiment. MASCOT har i mange år leveret sikkerhedsbeklædning, fodtøj og almindeligt arbejdstøj til alle brancher og firmaer.

  Ud fra vores slogan Tested to work laver vi alle vores produkter. Du finder ikke et par arbejdsbukser, en arbejdsjakke, et par sikkerhedssko eller andet, som ikke er blevet totaltestet. Vi bruger laboratorietests, brugertests, kvalitetskontrol og meget andet, når vi vælger metervarer til sikkerhedsbeklædning og tøj til arbejde. Du vil med det samme kunne mærke at MASCOT arbejdstøj, sikkerhedsbeklædning og sikkerhedssko er Tested to work.

  Kvinde - Piktogram

  Fokus på damepasformer

  I MASCOTs sortiment finder du også arbejdstøj til kvinder. Du finder alt fra T-shirts og fleecetrøjer til skaljakker og vinterjakker, som er specifikt figursyet til kvinder. MASCOT tilbyder også arbejdsbukser i to forskellige damepasformer. Du finder en DIAMOND og en PEARL pasform, hvor forskellen afhænger af forholdet mellem dit talje- og hoftemål. Med de to forskellige damepasformer sikrer MASCOT, at alle kvinder kan finde sig et par arbejdsbukser, som de ikke blot passer, men som også giver optimal bevægelsesfrihed og høj komfort.

  Arbejdstøj til kvinder

  Børn - Piktogram

  Tøj til børn der matcher mor og far

  Hos MASCOT har vi også et sortiment af tøj med stor bevægelsesfrihed til børn. Tøjet er af lavet af de samme slidstærke materialer, som du kender fra arbejdstøjet til voksne, så det er børnetøj, der holder til at blive brugt. Børnetøjet er udviklet med fokus på at give børn de bedste forudsætninger for at lege og bevæge sig frit. Derudover giver det børn mulighed for at matche mors og fars arbejdstøj, hvor design og farver ens.

  Børnetøj

  Gå på opdagelse i vores store sortiment af arbejdstøj, sikkerhedsbeklædning, sikkerhedssko og tilbehør. MASCOT tilbyder alle det de bedste produkter med fokus på komfort, pasform, kvalitet og design.