Arbejdssko uden sikkerhed

    Hos MASCOT finder du ikke kun sikkerhedssko. Du finder også arbejdssko uden tåkappe, sømværn og andre sikkerhedskomponenter, som kan bruges på tværs af arbejdsfunktioner, hvor sikkerhedssko ikke er et krav. MASCOTs arbejdssko gør det muligt for dig, der ikke har behov for sikkerhedssko, at finde din arbejdstøjsløsning ét samlet sted. Du kan iklæde dig fra top til tå efter netop dine behov, hvor arbejdsskoene er en god erstatning til et par almindelige sneakers.

    Uden sikkerhed, men samme høje kvalitet

    MASCOTs arbejdssko adskiller sig fra MASCOTs resterende sortiment med fodtøj ved at være uden tåkappe, sømværn og andre sikkerhedskomponenter. Hvad angår komfort, kvalitet og design er arbejdsskoene præcis, som du kender fra MASCOTs sikkerhedssko. De er derfor et oplagt alternativ til almindelige sneakers. Med MASCOTs arbejdssko behøver du ikke gå på kompromis. Vores arbejdssko, som minder om almindelige sneakers, er udviklet med komforten og dig som håndværker for øje.

    En strømlinet identitet på arbejdspladsen

    MASCOTs arbejdssko er oplagte til alle professioner, hvor almindelige sneakers kan bruges. Ønsker du at give alle dine medarbejdere en strømlinet identitet på tværs af jobfunktioner, så er skoene ideelle til de ansatte, der ikke har behov for sikkerhedssko.