Trøjer med lynlås

    Til de lunefulde mellemsæsoner er trøjer med lynlås oplagte som en del af dit arbejdsoutfit. En lynlåstrøje er god til skiftende vejr, da den er hurtig at tage af og på alt efter temperaturen. MASCOT fører et bredt udvalg af trøjer med lynlås, så du med sikkerhed kan finde en, der passer til din branche og stil.

    Blød og behagelig for ultimativ komfort

    Trøjer med lynlås er velegnede til at bære oven på en T-shirt som det midterste, isolerende lag. En stor del af MASCOTs trøjer med lynlås er fremstillet i isoli, som er et blødt sweatshirtstof i bomuld og polyester. Isolistoffet er valgt for ultimativ komfort og bevægelsesfrihed. Med MASCOTs trøjer med lynlås får du en overdel, der både er åndbar og varm, samtidig med at den er fugtabsorberende og behagelig at bære ind mod huden. I de lunere perioder kan en lynlåstrøje bekvemt bruges i stedet for en jakke, mens du i de koldere perioder kan supplere trøjen med en vind- og vandafvisende vinterjakke. Så er du klædt ordentligt på til endnu en dag på job.

    Vælg de funktioner, du har brug for

    Hos MASCOT har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige trøjer med lynlås. Foretrækker du en trøje med eller uden hætte? Har du brug for lommer til opbevaring? Skal din lynlåstrøje være ensfarvet eller flerfarvet? Leder du efter en lynlåstrøje i fluorescerende materialer? I MASCOTs sortiment finder du trøjer med lynlås til alle – uanset branche. De fleste har ribkant i bunden og ved håndleddene, så du opnår den mest optimale pasform. Ønsker du firmalogo på din trøje, så er der på de fleste af trøjerne mulighed for logotryk.