T-shirts med print

    Hos MASCOT finder du et udvalg af T-shirts med print til dig, der ønsker lidt mere kant i din stil på arbejdet. T-shirts til arbejde behøver ikke at være neutrale – og derfor finder du hos MASCOT et udvalg af T-shirts med modeaktuelle print, så du kan sætte dit personlige præg på din arbejdsbeklædning. T-shirtsene er også oplagte at bruge i fritiden.

    De smarte T-shirts er anvendelige på en lun sommerdag eller i overgangsperioden sammen med eksempelvis en smart termojakke eller sweatshirt. I MASCOT® ADVANCED fås T-shirts med print i forskellige varianter og farvekombinationer. Farverne er afstemte med MASCOTs øvrige sortiment, så du nemt kan mixe og matche MASCOTs T-shirts med print med andet arbejdstøj.

    Fælles for alle MASCOTs T-shirts med print er, at de er produceret i 100 % bomuld. Bomulden er fugtabsorberende og meget behagelig at bære ind mod huden. MASCOTs T-shirts med print fås i en moderne pasform, der følger kroppens naturlige pasform uden at sidde for stramt. Det giver dig en rigtig god komfort og bevægelsesfrihed gennem hele dagen. Desuden har alle T-shirtsene ekstra polstring over syningen i nakken, så sømmene ikke generer dig, når du arbejder.

    MASCOTs T-shirts med print har alle Oeko-Tex® sundhedsmærkning, som er din garanti for, at produkterne ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.