Poloshirts til kvinder

  Hos MASCOT finder du poloshirts til kvinder i høj kvalitet. Poloshirts kan bruges i forskellige sammenhænge, f.eks. fungerer den både som komfortabel sommerbeklædning på byggepladsen eller som stilfuld beklædning på kontoret. I sortimentet af poloshirts til kvinder finder du en stor farvepallette af både klassiske og moderne farver, og skulle du have behov for tryk på din poloshirt, klarer MASCOT også dette.

  Detaljer og specifikationer

  Du kan vælge blandt forskellige varianter i MASCOTs udvalg af poloshirts til kvinder. Detaljer som stolpelukning med- eller uden synlige knapper og rib i nakkebåndet, er med til at gøre MASCOTs poloshirts til kvinder stilfulde og anvendelige i mange miljøer.

  Velegnet til industrivask

  Har du brug for en poloshirt, der kan industrivaskes, kan du med fordel gå efter MASCOTs poloshirts til kvinder med ProWash®. MASCOTs poloshirts med ProWash® tåler industrivask ved maksimalt 75 grader og efterfølgende tunneltørring.

  Forskellige farver og udtryk

  Du finder helt sikkert en farve, der passer til dig iblandt MASCOTs poloshirts til kvinder. Alle MASCOTs produkter kan mixes på tværs af serierne og bruges i forskellige brancher. Kombinér eventuelt en poloshirt med en langærmet MASCOT® T-shirt, og skab lag-på-lag effekt, som både holder dig varm og giver dig et moderne udtryk. Du kan bruge poloshirts fra MASCOT i alle brancher, hvadend du er elektriker, håndværker eller sidder på kontor. Komforten i MASCOTs poloshirts til kvinder er så høj, at du ikke har lyst til at tage den af, når du kommer hjem fra job.