Børnetrøjer

  MASCOT tilbyder et sortiment af smarte og praktiske trøjer til børn i alderen 3-14 år. Du kan nu klæde hele familien på i trøjer fra MASCOT, og I vil alle opleve glæden ved den høje kvalitet. I sortimentet finder du blandt andet en fleecetrøje til børn, som fungerer godt både som et ekstra lag varme i overgangsperioden eller som et isolerende lag under vinterjakken.

  Moderne pasform og smarte farver

  MASCOTs trøjer til børn er designet i en moderne pasform, der skaber plads til bevægelse og leg.Trøjerne fås i lækre farvekombinationer, og du kan desuden købe matchende trøjer til både mor og far. På MASCOTs trøjer til børn finder du detaljer, som lynlås i halsen med vindfang, og reflekseffekter, der sikrer høj synlighed, når dit barn færdes udenfor i de sene dagtimer eller i trafikken.

  Trøjer til forskellige behov

  Når du vælger i blandt sortimentet af trøjer til børn fra MASCOT, vil du opleve, at de kan sammensættes med MASCOTs øvrige produkter. Brug f.eks. en MASCOT fleecetrøje under en MASCOT skaljakke, og få de vindtætte og vandafvisende egenskaber fra skaljakken, samtidig med, at fleecetrøjen holder varmen inde på kroppen. Dette lag på lag princip kan være praktisk i situationer, hvor vejret eller omgivelserne er omskiftelige. Ønsker du ekstra beskyttelse mod vind og vejr til dit barn, findes der også trøjer til børn med en krave, der går længere op på halsen.

  Børn,Fleecetrøje til børn