Arbejdsjakker

  Arbejdsjakker

  MASCOT tilbyder et stort udvalg af arbejdsjakker til herrer og arbejdsjakker til damer. En arbejdsjakke er et vigtigt arbejdsredskab, og findes i mange forskellige former og typer. Du finder blandt andet klassiske arbejdsjakker, softshell arbejdsjakker, arbejdsveste, arbejdsjakker med reflekser, pilotjakker og termojakker hos MASCOT.

  Stort udvalg af arbejdsjakker

  MASCOT byder på en bred vifte af slidstærke arbejdsjakker med en god pasform og et gennemtænkt design. Vi har jakker til al slags vind og vejr, lige fra den lette fleecejakke til de småkolde morgener til den isolerende og vandtætte vinterjakke, der er god på de frostfyldte vinterdage. Regnjakker er også en del af sortimentet, og skal du bruge en arbejdsjakke, der er antistatisk, syrebeskyttende og flammehæmmende, så kig efter vores jakker med multibeskyttelse. Vores arbejdsjakker til herrer og damer fås i mange forskellige farver, og er synlighed på arbejdspladsen vigtig, kan du vælge en arbejdsjakke i fluorescerende farver fra vores serie MASCOT® SAFE. Alle vores arbejdsjakker er kvalitetstestet, og er du på udkig efter en med en speciel certificering, har du rig mulighed for at finde den her hos MASCOT.

  Vores arbejdsjakker er designet på et grundlag af høj komfort. De er åndbare, så du kan komme af med overskydende varme uden at blive afkølet. Ligeledes giver pasformen god bevægelsesfrihed, så jakken ikke generer, mens du arbejder. Jakkerne fra MASCOT® ADVANCED og vores helt nye serie MASCOT® CUSTOMIZED tager skridtet videre med ULTIMATE STRETCH, som sikrer dig den ultimative bevægelsesfrihed. Designet tager ikke kun højde for komfort, men i høj grad også for funktionalitet. Vores arbejdsjakker er derfor udstyret med alle de rigtige lommer og holdere, så du kan have værktøj, mobiltelefon, ID-kort og meget andet på dig.

  Lag på lag

  Hos MASCOT tilbyder vi arbejdsjakker, der passer til alle årets fire årstider. I tilfælde af behov for ekstra isolering eller mere varme, kan vores produkter med fordel kombineres. Vi anbefaler generelt, at man klæder sig i lag, da det giver mulighed for nemt at regulere varmen. På den måde kan man nemt kombinere en tyndere fleecejakke med fx en skaljakke. Se vores brede sortiment og store udvalg af arbejdsjakker til herre og dame her.