Boxershorts

    Hos MASCOT finder du også komfortable boxershorts, der er anvendelige til både arbejde og fritid. Det er vigtigt at kunne klæde sig godt og behageligt på fra inderst til yderst for at få maksimal komfort gennem hele arbejdsdagen. MASCOTs boxershorts er et oplagt valg som det inderste lag beklædning mod huden. Du kan med fordel kombinere boxershortsene med andet undertøj fra MASCOT; eksempelvis en undertrøje med eller uden ærmer.

    Funktionelle materialer

    MASCOT tilbyder boxershorts i lette materialer. Nogle er både er isolerende, svedtransporterende og antibakteriel, så du kan holde dig varm og tør. De svedtransporterende egenskaber i materialet gør, at boxershortsene tørrer hurtigt, hvilket er afgørende for at bevare en god kropstemperatur ved fysisk aktivt arbejde og undgå afkøling af kroppen. De antibakterielle egenskaber, er særdeles praktiske i tøj, som bæres ind mod kroppen. Boxershorts fra MASCOT føres i et udvalg af neutrale farver.

    Komfort i fokus

    Hos MASCOT får du boxershorts med høj komfort og god pasform, da shortsene er udviklet i fleksibelt og elastisk materiale, der tilpasser sig kroppens form. Det giver dig optimal bevægelsesfrihed til at udføre dit arbejde. MASCOTs boxershorts er desuden sømløse og med indvævede vaskeanvisninger, så intet generer dig, når du går i dem en hel arbejdsdag.