Børne T-shirts

Hos MASCOT har vi et udvalg af T-shirts til børn, der er behagelige at bære ind til kroppen hele dagen. MASCOTs T-shirts til børn er anvendelige i de lune sommermåneder, men kan også bæres hele året f.eks. under en fleecetrøje eller jakke til børn. T-shirts til børn fås i klassiske farver med smart print, der nemt kan kombineres med MASCOTs øvrige beklædning til børn.

Produkter (2)
18982-965
MASCOT® ACCELERATE
grå-meleret
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
Børn - Piktogram
18992-965
MASCOT® ACCELERATE
hvid
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
Børn - Piktogram
OEKO-TEX® STANDARD 100 - logo

T-shirts uden sundhedsskadelige stoffer

I sortimentet finder du T-shirts til børn i 100 % bomuld. Bomuld er et naturmateriale, der er blødt og meget behageligt at have på, uanset om du er fysisk aktiv eller stillesiddende. Bomuld er åndbart, og giver derfor huden god mulighed for at ånde. Alle T-shirts til børn er Oeko-Tex® Standard 100 certificeret, som sikrer at dit barn ikke udsættes for sundhedsskadelige eller formodede sundhedsskadelige stoffer, når barnet bærer en T-shirt fra MASCOT.

Børn,T-shirts til børn,Strikhue

Optimal komfort og høj kvalitet

Kombinér gerne T-shirts til børn med bukser, overdele eller jakker til børn, fra MASCOT, og oplev de bedste betingelser for bevægelse ved leg og andreaktiviteter. I MASCOTs beklædning til børn er vi ikke gået på kompromis, alt arbejdstøj fra MASCOT er Tested to Work, og den samme høje kvalitet går igen i MASCOTs udvalg af beklædning til børn.